Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przez błąd w nip na stronie pracodawcy nie otrzymam chorobowego za ten miesiąc!

Polecane posty

Gość gość

Pracodawca na swojej stronie oficjalnej ma podany błędny NIP. Nie noszę przy sobie umowy o pracę wiec pezedyktowalam lekarzowi nip ze strony oficjalnej mojej firmy. Wczoraj kontaktowała się ze mną dyrektorka ze nie dostane chorobowego bo mam zly NIP na zwolnieniu i mam teraz chodzić i to odkręcac! Jak mogę cokolwiek zrobić by udowodnić że na ich stronie jest błąd i to ich wina? Okazało się ze jedna cyfrę ktoś przekręcil w ich danych

Gość gość
Chodzi mi o to ze nie wyplaca mi pieniędzy i jeszcze mowią ze to jest moja wina.

Gość gość
Dlaczego jej nie powiedzialas,ze jest bledny na ich stronie????

Gość gość
Zrob wpierw skan, zanim poprawia

Gość gość
Tez podałam lekarzowi błedny nip i pani od rozliczeń poprosiła tylko by podejść do lekarza z tym zwolnieniem, by on poprawił i postawił pieczątkę z podpisem przy poprawce. Nikt nie robił z tego afery.

Gość gość
Nie ma znaczenia, że na ich stronie jest błędny nip. Jezeli tak jest to możesz starać się co najwyżej o odszkodowanie, ale poprawić zwolnienie i tak będziesz musiała. Weź zwolnienie z pracy idź do lekarza i popraw. I faktycznie zrób screena ze strony. Będziesz miała dowód.

Gość gość
Zrobiłam screeny. Na szczęście kobieta z kadr poprawiła wczorajsza wersje zeznań i powiedziala ze wyplaca mi kasę ale z opóźnieniem