Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻonaPanaRaka

Facet spod znaku raka. Zwariuję z tym chłopem !

Polecane posty

Gość ŻonaPanaRaka
To fakt, w łóżku mój raczek jest dobry :P ;) Ale co z tego jak reszta do d**y... Właśnie mieliśmy ciężką telefoniczną rozmowę. On jest przemęczony psychicznie bo ledwo nam starcza kasy od 1 do 1 :o Bo on się tym jednym tematem w kółko zamartwia. Ja rozkręcam biznes, na głowie staję, żeby jak najwięcej mieć z tego dochodu. Na swoje potrzeby mam. Na wszystkie opłaty związane z działalnością mam. On ma na swoje przyjemności, fajek sobie nie odmówi, piwka też nie. Kupił przyczepę kempingową wziął na to pożyczkę. Dla mnie zbędny zakup, ale on chce coś mieć bo dostali z siostrą działkę w górach na pół i on tam koniecznie musiał w tym sezonie zakupić przyczepę bo postawienie domku byłoby o wiele bardziej kosztowne. Owszem to fakt. Po drugie bardzo czasochłonne i ciężkie bo to jest wysoko w górach dość, nie ma dojazdu asfaltowego tylko przez pola. Ale mnie by wystarczył namiot żeby tam na weekend sobie móc jechać. Wydaje pieniądze na bzdury po czym p******i i biadoli, że nie ma kasy :o I chodzi struty...ja od niego na nic nie biorę. Jedyne co opłaca to czynsz za wynajem. To wszystko. Zakupy do lodówki robimy oboje, raz ja raz on. Ja sobie opłacam wszystko co moje, do tego prąd telewizję gaz. Telefon, paliwo do auta, ubezpieczenie, przedszkole. Żyjemy na normalnym poziomie, nie jak ostatnia biedota. Nie brakuje nam kasy na to aby żyć godnie więc nie wiem o co on robi takie halo. No, ale tak zmiany...bo straciłam pracę i trochę tej kasy ubyło na jakiś czas. Teraz się poprawia, ale on się zafiksował i nie widzi różnicy nadal...

Gość gość
13:47 Różne są raki. Jeszcze zależy z której dekady kto jest. To się dzieli jakoś na trzy dekady. No i niektórym jest blisko do poprzedniego bądź następnego znaku a to też sporo zmienia ;) Mój ojciec też rak a zupełnie inny. Znam natomiast innego jeszcze raka i gdyby to był mój chłop zastrzeliłabym go chyba :o

Gość gość
12:34 moja siostra to rak a szwagier baran i jakoś się dogadują

Gość gość
Autorko tu chyba problem nie jest w znaku zodiaku. Mąż ci po prostu sfiksował i tyle.

Gość gość
14:10 Może i tak być. Jednak skłonności do fiksowania ma już zodiakalne :P Ale chyba coś dotarło do tego mojego chłopa dzisiaj. Postanowił rzucić palenie. Kazał mi kupić skarbonke :D