Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałem ojcem w wieku 16 lat POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Za 2 tygodnie kończę 16 lat moja dziewczyna ma 17 lat, jak mam powiedzieć rodzinie o tym:( nie mam kasy by osunęła ta ciąże. Od rodziców dostaje kieszonkowe 150 zł na miesiąc. Tak bardzo sie boje:(

Gość gość
Jak się nie potrafi zabezpieczać, to się seksu nie uprawia.

Gość gość
mm syna w twoim wieku ,dokłanie w twoim wieku za 2 mc kończy 16, też ma rok starsza dziewczynę,jak zaczął do niej jezdzic a ona do nas ,zapowiedziałam że ja niańczyć nie będę za nic w świecie,ma kieszonkowe i ona i on więc jak już muszą to robić to maja za co się zabezpieczyć. Jakby zaciążyli to bym nic nie pomogła-do roboty bym pogoniła-oboje ,chyba że coś by było nie tak z ciązą. Nie namawiałybym tez na aborcje ale i jej nie negowała-zostawiła to im. Ja jestem taka ale może twoi rodzice są inni? może po pierwszym szoku chętnie zajmą sie maluchem,albo załatwią aborcję? nie wiem.musisz powiedzieć i to jak najszybciej

Gość gość
Ale jak mamy o tym powiedzieć rodzicom. Przecież nas wyrzuca z domu:(

Gość gość
Teraz?!! Trzeba było przed prosić o pomoc. Pomógł bym, nauczył, zademonstrował :) Teraz to nieeee

Gość gość
masz 16 lat , nie masz pracy , kasy , ale ****** bez gumy to potrafisz

Gość gość
Haha nie mogę :D gumki w każdym sklepie, tabletki anty to też nie problem, a gnojki dalej wpadki mają :D szkoda wam było kasy, czy co? To teraz wam nie będzie na bachora szkoda hehe

Gość gość
Normalnie, mamo będziesz babcią. Nie zabezpieczaliście się?

Gość gość
Stało się i nic na to nie poradzę, używałem gumek ale jakos tak wyszło :(

Gość gość
Trudno stało się, musicie powiedzieć rodzicom. Mam nadzieję, ze ich stać, żeby utrzymać jeszcze jedno dziecko, bo to raczej kosztowne jest.

Gość gość
Ja to laski nie rozumiem, jak miałam 17 to też zaczęłam współżyć z chlopakiem i pierwsze co, to poleciałam po tabsy :D a jak jeszcze nie brałam, tylko same gumki, to nigdy nie pozwoliłam skończyć w sobie... Coraz glupsze te bahory :/

Gość gość
to troll debile

Gość gość
Czego się boisz? Dałeś nowe życie! To jest piękne!

Gość gość
Ale chciałem z tym poczekać tak przynajmniej z 10 lat natomiast teraz świat mi się zawalił :( tylko płakać

Gość gość
Słyszysz to echo wołające z daleka? To poważne życie, które do ciebie przyszło wcześnie.A woła cie mówiąc "do roooobooty".

Gość gość
Może rodzice sadza nam na skrobankę ale jak im to powiedzieć? Matka mnie ukatrupi :(

Gość gość
gość dziś Ja to laski nie rozumiem, jak miałam 17 to też zaczęłam współżyć z chlopakiem i pierwsze co, to poleciałam po tabsy smiech.gif a jak jeszcze nie brałam, tylko same gumki, to nigdy nie pozwoliłam skończyć w sobie... Coraz glupsze te bahory :/ x bachory, a nie bahory... zamiast rozkładac nogi w wieku 17 lat, trzeba było się uczyć :)

Gość gość
11:41 hehe :) coś czuję że to prowo prawika :P