Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IronicznaMysz Priv Kukawska

Mam blokadę na Facebooku za wczorajszy film o Iraku

Polecane posty

Udostępniłam krótki film na FB o tym jak traktuje się ludzi w Iraku i FB usunął ten post, a gdy chciałam dodać nowy status, to wyskoczył mi taki oto komunikat: "Możliwość wykonywania tego działania została tymczasowo zablokowana na Twoim koncie. Ta tymczasowa blokada będzie trwać 30 dni. Jeśli wydaje Ci się, że widzisz to w wyniku błędu, powiadom nas o tym." Dlaczego Facebook blokuje prawdę o tym, że jakiś człowiek w Iraku został ścięty za too, że był gejem? Dlaczego w administracji jest taka znieczulica?? Może powinniście zabrać głos w tej sprawie, a nie blokować mnie i kasować ten post, ponieważ tak właśnie robiono w PRLu. Cenzurując prawde. Okłamując nas, że niby jest ok, ale wcale tak nie jest. Pozdrawiam.

Gość gość
Czyli co? Nie będziesz mogła pisać nowych statusów do maja?

Gość gość
To głupio

Gość gość
Facebook ogólnie ma świra na punkcie 'poprawności politycznej'. A najgorsze, że teraz konto na fb to element wymagany, np w mojej szkole sekretariat wszystkie informacje podaje tylko przez grupę, a dodatkowo by do niej dołączyć, konto musi mieć wpisane prawdziwe dane. Do czego to doszło, że aby coś zrobić, nawet najłatwiejszą czynność, to trzeba swoje prywatne dane podać!