Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecja1289

Co zrobić? :(

Polecane posty

Gość Lukrecja1289

Witajcie :) Zacznę od tego że mam wspaniałego chłopaka. Oboje mamy wspólna znajomą, która znam od podstawówki ale nie mamy kontaktu. Pamiętam że byla fajna dziewczyna, nie wiem jak jest teraz. W każdym razie jest w zawodowce i jest fryzjerka. Mój chłopak poszedł do niej się ostrzyc bo nie musiał płacić. rzeczywiście za darmo zrobiła mu fryzurę. Potem ona gadala z nim i mówi że maluje teraz swój pokój. I on wpadł na pomysł żeby się jej odwdzięczyć za to, że nie musiał płacić i powiedział że mógłby jej pomalować pokój. zapytał mnie czy się zgadzam na ten układ.. I nie wiem co zrobić. Powiedziałam to mojej mamie. Ze lubiłam zawsze te dziewczynę i że raczej nic by się nie działo gdyby jednak pomalował jej pokój. A mama powiedziała że jeszcze dużo nie wiem o życiu i o tym jakie są "koleżanki". Co mam mu powiedzieć? Zgodzić się?

Gość gość
skoro obiecał powinien dotrzymać słowa!

Gość gość
tak to jest z przysługami. potem wypada sie odwdzieczyc :O albo to byla z góry ukartowana schadzka

Gość Lukrecja1289
Nie obiecał. Zaproponował. Nie wiem co zrobić.

Gość Lukrecja1289
Problem polega na tym, że praktycznie po każdym spożytym posiłku mam straszne gazy. Czy jest to jakieś schorzenie? Mój ojciec zmarł na nowotwór jelita grubego i też miał ten sam problem.

Gość gość
po pierwsze czy ta fryzjerka wie ze to twoj chlopak? Idz z nim tam i zrób koleżance niespodzianke.

Gość Lukrecja1289
Podszywom podziękuję. :) Tak, ona wie ze jesteśmy razem. Nie prosiła go o pomoc, ale sam się zadeklarował. Myślicie że to będzie dobry pomysł tak wpaść na jej chate? Nie raz tam byłam. Jak za dzieciaka zapraszała mnie na swoje Urodziny