Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka85

Kochalam sie z partnerem w 16,17,18 dzien cyklu.Jaka szansa na zajscie w ciaze??

Polecane posty

Gość izka85

Cykle mam raz 28 raz 32 dnia zalezy.W dniu 17 pobolewal mnie jajnik wiec wychodzi na owulke.Te objawy mam co miesiac i odliczam wtedy 14 dni i wtedy dostaje miesiaczke

Gość gość
a co tu kogo to obchodzi ! dzidzia

Gość gość
A ty lobuzie jeden, przytulam i gratuluję.

Gość gość
Matko boska po jaką cholerę zadajecie takie pytania na forum...szansa zawsze jest jak się uprawia seks. Zadzwoń do wróżbity Macieja to może ci powie..Dorosłe kobiety a pytania zadajecie jak w gimnazjum.

Gość izka85
No niby szanse sa zawsze...W zeszlym mies przytulanko bylo 15 dnia cyklu i okres przyszedl...Bylo tez tak,ze mialam cykl 27 dniowy a w 12 dniu tez bylo przytulanko i nic mimo,ze 13 dnia cyklu pobolewal mnie jajnik.Jak widac ciezko trafic.Teraz robilismy to 3 dni pod rzad wiec szanse wieksze.Bardzo chcemy miec dzidzie i najgorsze,ze nie wychodzi.To dopiero 3 mies a w tym zblizen bylo wiecej.No zobaczymy.Dobijajace jest jak dookola tylko slychac,ze kobiety w ciazy a ja nic..

Gość gość
Przytulanko? Czy słowa seks,stosunek lub współżycie gryzie cie w gardło, szczypie w oczy? Ile masz lat kobieto 13?

Gość izka85
Seks okresleniem"przytulanko" nazywaja na innych forach takze jakbys sie troche zorientowala to bys wiedziala.A wiec uprawialam SEKS (dla tych co nie wiedza co to tzw "przytulanie"

Gość gość
Zdrowa kobieta uprawiajaca seks bez zabezpieczenia ze zdrowym mężczyzną w dni plodne ma około 20 procent szans.

Gość gość
50/50 łatwiej jest nie zajść niż zajść,tym bardziej,że tego chcesz.

Gość gość
Jakie 50 na 50? Gdyby tak było, to co druga para splodzilaby dziecko za pierwszym staraniem, a druga połowa za drugim.

Gość gość
50/50 ale łatwiej jest nie zajść? Nie rozumiem logiki.

Gość izka85
Jedynie zgodze sie z tym,ze jak kobieta bardzo pragnie dziecka to nie moze zajsc i stara sie miesiacami,latami a jedna...hop i w ciazy.Czy to nie dobijajace