Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kucola

Odkurzacz Zelmer

Polecane posty

Gość gość
Mam Zelmera. Kiepski, odradzam.

Gość gość
moja mama kupowała odkurzacz jakieś 6 miesiące temu i poprosiła mnie o doradzenie, dla niej tylko odkurzacze firmy Zelmer wchodziły w grę i nie zawiodła się, zaproponowałam jej ZELMER Odyssey ZVC305 ST, jest bardzo pojemny do 3,5l ma dużo nasadek a to co najbardziej spodobało mi się w tym odkurzaczu to wąż - jego wykonanie. Wcześniej też posiadała odkurzacz marki Zelmera ale wąż szybko ulegał z użyciu, robiły się w nim szczeliny - jednym słowem porażka, a wykonanie przy tym modelu super. Bardzo polecam, odkurzanie nim to sama przyjemność. Sama osobiście ie potrzebuje takiego sporego odkurzacza i nie mam przywiązania do producentów jak moja mama więc zdecydowałam sie na zakup Amici Breva i też muszę przyznać że był to dobry zakup, co prawda wykonanie węża nie jest tak dobre jak w Zelmerze, ale sprawdza się w mojej kawalerce :) Zakupiłam ją w sferisie bo mieli w zestawie worki i cena była atrakcyjna, najlepsze było to, że był do odebrania już na drugi dzień więc nie musiałam długo czekać. Przepraszam za moją mała dywagację ;) ogólnie zachęcam Cię do zapoznania się z produktem ZELMER Odyssey ZVC305 ST - Polecam nie będziesz żałować :) Ja gdy kiedyś dorobię się domu lub większego mieszkania to zdecydowanie sobie taki sprawię :)

Gość kucola
zamówiłam zobaczymy-dzięki wam

Gość gość
Ja mam odkurzacz Rainbow www.odkurzaczrainbow.pl i mogę go polecić, jest świetny. Dobrze sprząta, pochłania nieprzyjemny zapach i alergeny, dzięki temu nadaje się dla alergików. I ma wymienne końcówki do sprzątania różnych miejsc np do czyszczenia żaluzji