Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzychuAndrzejowski

Czy da się przekonać dziewczyne do spacerów? i...

Polecane posty

Gość KrzychuAndrzejowski

Cześć wszystkim. Mam pytanko ,a nawet dwa. Co zrobić z dziewczyną jak nie chce wychodzić na spacery? zapraszać ją do domu swojego? I to jest może bardziej pytanie do dziewczyn ;D ,da się jakoś was przekonać? A drugie pytanie to też do dziewczyn . Bo jak spytałem się jej czy chce ze mną chodzić to powiedziała mi, że musi się zastanowić bo później liceum(ona jest starsza o rok ;) ) i , że nie chce żeby było tak jak z jej poprzednim chłopakiem . Chociaż tu nwm czy spytać się jej o co chodziło , co on zrobił lub nie zrobił? I ile czasu bym miał czekać aż mi powie bo na taką chwile, zawsze warto? Za wszystkie przydatne komentarze dziękuje :D

Gość gość
Wszyscy się pytają dziewczyn czy można z nią chodzić czy jak to jest ?

Gość gość
O matuchno kochana!!! Dzieci zacznijcie się uczyć w tych gimnazjach, na chodzenie jeszcze przyjdzie czas, teraz korzystajcie z ostatnich lat dzieciństwa, bo potem już będzie tylko pod górę.

Gość gość
- O matuchno kochana!!! Dzieci zacznijcie się uczyć w tych gimnazjach, na chodzenie jeszcze przyjdzie czas - czyli raczkowanie, gimnazjum a pózniej dopiero chodzenie... a kiedy wyjście z pieluch i nocnik?

Gość gość
Tak bo lepsze są kolejne pieluchy przed osiągnięciem pełnoletności i alimenty płacone przez rodziców na wnuka.

Gość gość
podaruj jej psa :P spacery ma zapewnione i to kilka razy dziennie

Gość gość
Chodzić, dużo chodzić, byle nie leżeć.

Gość gość
Jak ona nie chce nigdzie z Tobą wyjść, to znaczy że jej się nie podobasz, tyle w temacie. Zostaw ją i zacznij chodzić z inną, olej ją, to może spojrzy inaczej na Ciebie. Może i jest ostrożna po jakichś przykrych doświadczeniach z byłym, ale przecież nie ciągniesz jej w krzaki a jedynie na spacer, więc takie wymówki jak ona Ci powiedziała, to chyba tylko to znaczą, że ona nie chce.