Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Bezsenność

Polecane posty

Gość gość
mogę ci długą minetę zrobić na dobry sens

Gość
:o uwierz mi ze w tym momencie byś nie chciał.:classic_cool:

Gość
JahIthBer dziś skończ pisać glupoty :o i proszę cie grzecznie spieprzaj z mojego tematu:)

good girl gone bad96 dziś JahIthBer dziś skończ pisać glupoty pechowiec.gif i proszę cie grzecznie spieprzaj z mojego tematuusmiech.gif Cisza rozdziela bardziej niż przestrzeń (…) cisza, nie przynosi słów, cisza zabija nawet my xx Nie skoncze, bo nigdy nie pisze glupot, a z tematu tez nie wyjde, mozesz sobie prosic i sie nie doprosisz k***o z zamilowaniem do koprofilii :)

Gość gość
good girl gone bad96 dziś dlaczego robiłbym minete nawet do godziny czasu

w sumie to jest rozwiązanie... A Dominik coraz bardziej mnie nudzi.:( Odczuwam coraz większą chęć puszczenia szpary w obieg największym zwyrolom na dzielni, ma być hard.:D

Gość
good girl gone bad96 dziś good girl gone bad96 dziś podszyw oczywiście.:o Skończ :O:(

good girl gone bad96 dziś good girl gone bad96 dziś good girl gone bad96 dziś podszyw oczywiście.pechowiec.gif Skończ pechowiec.gifsmutas.gif x To nie podszyw, to twoje drugie ja o ktorym nie masz pojecia :D

Gość Hardon
Zrób sobie dobrze to jest szansa że uśniesz.

Gość gość
good girl bad daj sobie wylizać cipke

Gość
good girl gone bad96 dziś powtarzam skończ.:o Hardon dziś gość dziś monotematyczni coś dzisiaj jesteście.:P.:o sorry dziś wyjątkowo nie mam ochoty na takie rzeczy wolałabym sie przytulić...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool