Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyduszanie podczas stosunku.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wczoraj, w trakcie cudownego i ostrego seksu z moją partnerką, która lubi hard pierwszy raz ją tak przydusiłem, że odleciała na kilkanaście sekund. I teraz pytanie czy jest to bezpieczne? Zaznaczę tu, że nie zaciskam szyi żadnymi paskami czy rękami bo po prostu się boję, tylko zatykam jej twarz i nosek moją dłonią i kiedy ona patrzy się prosto w moje oczy widzę jak ona nimi mruga, łzawi, rozmywa się jej tusz, a oczy lecą do góry, a potem ją budzę, to mnie podnieca no i cóż podobno to choroba i nawet ma swoją nazwę: "asfiksjofilia", ale powiedziała mi, że ją to też kręci jak jest taka bezradna i dominowana. Czy tymczasowe pozbawienie tlenu jest aż tak ryzykowne, że lepiej odpuścić takie zabawy, czy można je czasami dopisać do wieczornego scenariuszu?

Gość gość
Raczej jest to niebezpieczne pod wplywem niedotlenienia ( a podczas seksu organizm potrzebuje duzontlenu) moze nawet dojs do zapadniecia w spiaczke.

Gość gość
A moja partnerka uwielbia jak po podduszaniu, gdy ledwo bierze oddech, sikam jej do ust. Mówi, że czuje się niesamowicie, gdy próbując wziąć oddech dławi się słonymi sikami.

Gość gość
Ludzie są p*****lnieci słowo daje . Wojny potrzeba i obozów mieliby za darmo atrakcje o jakich nie snili..

Gość gość
^ A czy wiesz, że są specjalne 'gadżety' o tematyce nazistowskiej dla fanów bdsm? Np lateksowe mundury, gumowe ss-lale. xD To dopiero jest chore! Ciekawe co jest bodźcem seksualnym w takim przypadku? Bycie bitym przez 'seks-nazistę'?

Gość gość
Moja narzeka na to, że gdy ona jest zajęta połykaniem, to ja jestem tak napalony, że tak mocno się do niej przyciskam, głęboko wpycham, że uniemożliwiam oddychanie nie tylko ustami, ale nawet nosem!

Gość gość
Oboje już jesteśmy dawcami narządów. Dajemy narząd do narządu. Albo doustnie.

Gość gość
Ja to daję albo do w Cipnie albo upojnie.

Gość errrrrata
upoinie (od poić)