Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ciuchy u kobiety działają na wyobraźnię faceta?

Polecane posty

na cieple slowa trzeba zasluzyc, ostatnim wpisem wchodzisz na dobra droge, ale to wciaz za malo, a co do optymizmu, well, jesli go nie widzisz to powinnas popracowac nad spostrzegawczoscia :-)

Gość gość
gość dziś ile ty masz lat że tego nie wiesz ? szpilki i ZADBANE stopy, rajstopy ,pończochy -głównie do paska i nylony ,stringi niekoniecznie -zależy jak się na danej pupie układają ,body koronkowe,mini ale nie taka tuż za tyłek a taka z rozcięciem która raz odłania by pózniej zasłonić kawałek pończochy x poznałam w życiu 2 facetów, których nie kręciły szpilki i koronkowa bielizna. woleli bardziej "sportowe" kobiety.

Gość gość
10.39- dziękuję za komplement, że "wchodzę na dobrą drogę". Uważam, że jestem spostrzegawcza, ale jeśli Pan Zawsze Szczery tak sugeruje, to popracuję nad tym trochę, bo optymizmu w Pana wypowiedziach "jak na lekarstwo". Dziś muszę już kończyć, ale bywam tu czasami, więc... do usłyszenia. Pozdrawiam.

Gość gość
zawsze szczery czy ty nie widzisz z kim piszesz toż to jakas tępa gimbusiara ktora kobieta powazniejsza mówi lub pisze "ciuchy"- "ciuchy"to są w "ciucholandzie"z drugiej ręki

Gość gość
ej a dałoby się trzymać tematu?

Gość gość
Ja chcesz zlapac faceta na ciuchy to niewiele ci to da, zaliczy cie i zniknie:(

Gość gość
Szpilki + zadbane stopy......... taaaa to mógł napisać tylko facet :( Czy wy faceci zdajecie sobie sprawę jak wyglądają stopy kobiety po długotrwałym chodzeniu w szpilkach? a no właśnie !!

ja z nikim nie pisze niuniek, wypowiadam sie na temat a co do szpilek i stop w szpilkach to kolejna idiotka nie rozumie, ze mowimy o tym co ma kobieta na sobie a nie jak wyglada gdy to zdejmie

Coś się autorce, z szacunkiem, pomyliło. Jeśli kobieta, już "na starcie" kupuje ciuchy, jakie mają działać na wyobraźnię faceta, to coś jest z nią nie tak. Po kilku latach związku, z tym facetem, co go na te ciuchy już upoluje - nie będzie miała ani czasu, ani ochoty, ani priorytetów w tej materii - co będzie skutkować byciem sobą, czyli: - dres po domu - potargane włosy do sklepu - stare trampki z targu Autorce radziłabym się nad tym zastanowić. Znaleźć swój styl, choćby po to, by ten właściwy facet, polubił autorkę, a nie siebie samego na jej ciele. (w dużym skrócie)

i nastepna debilka, przeczytalas wpis zaczynajacy temat??? o czym ty pierd.lisz, jakie ciuchy na starcie? dziunia chce wiedziec co na nas dziala idz zaloz ten dres z wypchanymi kolanami i wracaj do garow

I po co te nerwy :) Od źle postawionych pytań, beznadziejnie brniemy przez życie. Np. Tobie pewnie przyszło do głowy pytanie: Czy można poniżać ludzi? Odpowiedziałeś sobie: tak. I poniżasz. Ale gdybyś zadał sobie pytanie: po co poniżać ludzi? To może okazałoby się, że nie tylko nie musisz tego robić, ale też znalazłbyś inny sposób, na budowanie własnego Ego, kosztem np mnie :)

Gość gość
Hahaha! Dobre Panie zawsze szczery! Zajrzalam na chwilke, die dalej ksiegowac, pa..

Ah! Jeszcze jedno :) "zawsze szczery dziś obejrzyj sobie w empiku jakies czasopismo dla facetow i od razu bedziesz miala pierwsze wnioski usmiech.gif" Czy to na pewno jest odpowiedź na postawione w temacie pytanie, oraz w pierwszym poście? Czy może raczej porada, mówiąca o tym, gdzie znaleźć odpowiedź ;) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Zawsze szczery - daj swojej wybrance przeczytać swoje wpisy - jak nie ucieknie to będzie masochistką .....tylko taka z Tobą wytrzyma.

Gość gość
Zajrzalam jeszcze Raz..Ja ksieguje w haben i soll

Gość gość
No alle juz starczy.. Dalej do ksiegowania!pozdrawiam Panie zawsze szczery..

Wiem wiem - nie ten wątek, ale nie mogę się powstrzymać: To w związku trzeba WYTRZYMAĆ? (cholera, może trzeba, w sumie, jak te ciuchy na tą wyobraźnię nie działają... - że jednak nawiążę :D)