Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ciuchy u kobiety działają na wyobraźnię faceta?

Polecane posty

Gość gość
znam goscia, ktorego kreca trampki, legginsy i warkocze, a nie zadne tam szpilki czy ponczochy, wiec upodobania sa rozne ;)

Gość gość
a ja znam takiego,ktorego kreci kiedy kobieta nosi meskie , flanelowe koszule w kratke :D

Gość gość
ja przy moim chodze w łachach bo pochłania mnie to co pochłania i nie mam głowy na pierdoły,musi ze mna rozmawiać na bardzo interesujące tematy i męczyć się w celibacie wiele dni,ale jak potem się odstawię to łazi po ścianach ,działają sukienki to co opina d**e pończochy i inne takie szmatki kobiece bardzo

Gość gość
Najwięcej zależy od ciała, na którym te ubrania mają się znajdować. Idealnie dopasowana cienka sukienka będzie super wyglądać na idealnym ciele, a na pulchnym wyeksponuje wałeczki. Mini super pokazuje ładne nogi, ale na grubej i krótkonogiej będzie wyglądać fatalnie. Nie ma zatem reguły. Trzeba dobrać strój do typu sylwetki, urody, stylu. Zasada jest prosta - im piękniejsza kobita, tym prostszy przyodziewek, bo lepiej eksponuje to,co naturalnie ładnie. Czyli bez falbanek, masy marszczeń, frędzli, koralików i cekinów wszędzie. W zasadzie zwykłe dopasowane dżinsy i prosty top wystarczą. Za to te same falbanki mogą zdziałać cuda u kobiety z małym biustem lub wąskimi biodrami. Im więcej brakuje do ideału, tym więcej trzeba nadrabiać. Co pobudza wyobraźnie? W sypialni ładna bielizna. Czarne koronki to klasyka, ale nieprzemijająca, a możliwości jest sporo. Szpilki - o ile potrafi się w nich chodzić. Rozpuszczone włosy - o ile są ładne.

Gość gośćcv
Wyłącznie majteczki?

Gość gość
Uproszczę bo widzę, że dla panów to zbyt trudne pytanie i trochę ich ponosi. 1 Bluzka i wystajace delikatnie ramiączko czy większy dekolt? 2 Spodnica miniówa czy do kolan? 3 Kolczyki, biżuteria czy bez? Proszę ulatwilam i bez umoralniania jak na prawdzowego faceta przystało proszę o konkretne odpowiedzi odnoszace sie tylko o wylącznie do pytań.

Gość gość
16:47 dopiero teraz zobaczylam Twoja odpowiedz. I o taką odpowiedz mi chodziło bez zbednego wymadrzania się. Super :) nie dość że kulturalny to i bystry facet. Pozdrawiam autorka posta

Gość gość
A mojej juz nie pochwalisz z 21.12 ?! Sama pisalas, ze moze byc zdjecie. Co to za ignorancja !

Gość gość
nie placz, to ja cie pochwale :-)

Uproszczę bo widzę, że dla panów to zbyt trudne pytanie i trochę ich ponosi. 1 Bluzka i wystajace delikatnie ramiączko czy większy dekolt? a masz cos w tym dekolcie? 2 Spodnica miniówa czy do kolan? a jakie masz lydki? 3 Kolczyki, biżuteria czy bez? a gdzie sie wybieramy? na bal karnawalowy czy na impreze klubowa? Proszę ulatwilam i bez umoralniania jak na prawdzowego faceta przystało proszę o konkretne odpowiedzi odnoszace sie tylko o wylącznie do pytań.

Gość gość z Krakowa
Randka w muzeum

Gość gość
Tak, dodam że to muzeum archeologiczne

Gość gość z Krakowa
Już się znalazł amator mumii :-)

Gość gość z Krakowa
Jeszcze nie osiagnelam tego stopnia wtajemniczenia. Na marginesie, do wszystkich kobiet zwracasz się per dziunia?

Gość gość
Mnie kreci kobieta ubrana w biale obcisle spodnie, kolorowa bluzka z dekoltem i szpilki.

Gość gość z Krakowa
Pewnie tylko w necie, anonimowość pozwala na więcej.

mozna do tematu podejsc tak, ze przy zalozeniu seksownej figury u kobiety, czyli odpadaja pawlowiczopodobne, gruszki, grubodydkowce itd wtedy bez problemu moge napisac co mnie kreci, w zaleznosci od celu spotkania :-)

przekonaj sie dziunia jak chcesz, przez telefon i na zywo z tego co widze to bedziesz dziunia jak sie patrzy, a tutaj, bylo kilka osob, ktore poziomem inteligencji zasluzyly na "normale" wolacze :-)

Gość gość z Krakowa
Nie ma takiej potrzeby, gogusiu.