Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ciuchy u kobiety działają na wyobraźnię faceta?

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka. Chodzi mi o kobietę ktorą spotykacie na mieście, w sklepie itp. czyli nie klub, nie sypialnia. Nie pytam o bielizne takze zdjecia z bielizną to nie to o co mi chodzi.

Gość gość z Krakowa
Z ciekawości, chcesz się ubierać do sklepu tak żeby "działać na wyobraźnię" jakichś random facetów? Powiedzmy, że jeszcze przed randka takie dywagacje są w miarę zrozumiałe.

Gość gość z Krakowa
Z pewnością wszystko wiadomo :-D Może idź się przewietrzyc

Gość gość
Szczerze i prosto? Kobiety w długich spódnicach na mnie działają. Dziwne czy nie, ale tak mam. Zwłaszcza latem, gdy mają te zwiewne spódnice, a przy tym są zgrabne i zadbane. To jest bardzo seksowne.

Gość gość
A UŚMIECH KOBIETY na Was działa Panowie?

Gość gość
Rajstopki cieliste blyszczace :) dam wszystlo za poglaskanie nozek w takich, niestety zadko ktora kobieta nosi takie rajstopy

Gość gość
16:07 Tak, ale taki kokieteryjny z blyskiem w oku. Jest szereg usmiechow i kazdy co innego sygnalizuje. Ten, o ktorym pisze jest forma flirtu.

Gość gość
ciekawe ,piękna kobieta w worku nie będzie na was działać w ogóle a odstawiona średnia tak,to wy lecicie na szmatki a nie na to co w środku szmatek,jakie to powierzchowne,jestescie niewolnikami szmat