Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w dylemacie

Jestem w dylemacie

Polecane posty

Gość w dylemacie

Mam już grubo ponad 40 lat i od roku wynajmuję kawalerkę młodemu małżeństwu. Kilka dni temu, gdy jak co miesiąc zgłosiłem się po odbiór czynszu to zamiast pieniędzy otrzymałem propozycję: seksu za czynsz. Jako, że składająca ofertę ma jakieś 25 lat i niczego jej nie brakuje, skorzystałem z tej oferty. Niestety musiałem żonie pokazać swoje pieniądze, że zapłacili. Było miło, ale przecież co miesiąc nie będę udawał przed żoną, że zapłacili.

Gość gość
a dlaczego, czasem sex kosztuje, a takiego głupka jak Ty może kosztować dużo.

Gość w dylemacie
Wiem, że się pogubiłem, ale ona zrobiła to, czego od żony nie otrzymałem przez cały związek. Na razie nie było mowy o szantażu.

Gość gość
Mam dylemat a nie jestem w dylemacie ciulu

Gość gość
a co takiego zrobiła? sorry, ale nie wierzę, że w ciagu jednego numerka dostałeś coś czego nigdy nie otrzymałeś od żony.

Gość w dylemacie
do gość dziś Akurat teraz nie mam głowy do gramatyki. jak będziesz na moim miejscu, to może zrozumiesz.

Gość w dylemacie
do gość dziś Przecież chyba nie muszę ci tłumaczyć, jak smakuje młode, jędrne mięsko, z dużą wyobraźnią w moim wieku.

Gość gość
twoja żona też kiedyś była jedrnym mieskiem, wiec nie pieprz, ze nigdy nie było dobrze.

Gość gość
Tu jest sporo takich co bez ortografii i gramatyki nawet nie będzie miał zwodu, dlatego tu taki wysyp impotentów i prawiczków.

Gość gość
Tyle kasy za seks z 25-latką? Takie to można mieć za darmo i wcale nie trzeba do tego żadnego wysiłku, a że wyczuła frajerzynę to teraz masz przerąbane.

Gość w dylemacie
do gość dziś Akurat moja żona to powinna do emerytury pracować jako ministrant. Niestety kobiet nie zatrudniają.

Gość w dylemacie
do gość dziś Ona jest ode mnie młodsza o ponad 20 lat. Niestety zaczynam rozumieć, że może okazałem się naiwny.

Gość gość
a teraz się ich nie pozbędziesz z mieszkania, nie będziesz miał też kasy, za to będziesz płacił za ich mieszkanko:-) tak to jest jak się myśli tym co na dole:-) gratulacje i współczucie dla żony, że ma takiego głupka w domu.

Gość gość
no ciekawe jak popłyniesz ze wszystkim to czy bedziesz nadal mówił, że miło było:-) hi hi

Gość gość
Nie przejmuj się. Co zerżnąłeś to twoje.