Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany123456

Moja dziewczyna już mnie nie podnieca.

Polecane posty

Gość Załamany123456

Prze pierwszy rok było nam odlotowo. Pierdoliliśmy się non stop. Teraz niestety jest nam coraz gorzej. Chuj rzadziej mi staje. Kiedy ja pytam ją czy ma ochotę się pierdolić ona się wykręca że nie a kiedy ona pyta mnie to mi nie może stanąć. Próbujemy już wszystkie : najbardziej chorych form femdomu ale to nic nie daje. Wypada z nią zerwać ? Czy bez udanego pierdolenia może być udany związek.

Gość Zalamany123456
Dodam jeszcze że moja koleżanka z pracy którą strasznie lubię ostatnio zaproponowała mi pierdolenie. Ona potwornie podnieca ale odmówiłem bo jestem zajęty. Powiedziała jednak że jeśli chce się z nią pierdolić to ona w każdej chwili będzię chętna.

Gość gość
Jak sam widzisz. Wszystko zużywa się. Nawet ochota. Lekarstwem jest wstrzemięźliwości i zachowanie czystości do ślubu. Wówczas pożądanie wróci. I Tobie i Jej. A póki co idźcie do Spowiedzi św. i żyjcie w czystości, wówczas odkryjecie inne płaszczyzny związku. I inne emocje i inne odczucia. I prawdziwą bliskość wypływająca z serca a nie tylko z pożądliwości ciała, która z czasem jak wszystko co cielesne przemija. pozdrawiam

Gość Zalamany123456
Jeżeli p********ie to dla ciebie grzech ...

Gość gość
0/10 :o

Gość gość
Jeżeli p********ie to dla ciebie grzech ... x pozamałżeńskie kontakty seksualne to jest grzech nie tylko dla mnie ale dla każdego dla Ciebie również - owoce tego zbierasz właśnie teraz

Gość gość
Mocno się podniecisz i za każdym razem będziesz tryskał spermą jak zrobicie to w trójkącie z jeszcze jednym chłopakiem. Wiem z autopsji. Bo podnieca nie się na płeć przeciwna nie jest w narządach rodnych czy członku lecz w mózgu. Na myśl gdy wspomnieć sobie ten seks jak obcy wchodzi w cipke ukochanej będziesz miał odlot większy niż po viegrze.

Gość gość
Twoja dziewczyna cię nie podnieca a fiut ci przy niej stoi az cie boli? Tak miałam z moim byłym ... kłamczuchem. Dlatego jest byłym :P

Gość Zalamany123456
Przecież mówiłem że chuj mi rzadziej stoi. A na p********ie w trójkącie się nie zgodzę.