Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I jak kobity? Lecicie jutro na impry gapić się na wysokich, nażelowanych tępaków

Polecane posty

Gość gość

o ostrych rysach, koniecznie z włoskami do góry, bo ten sam facet może być zarówno śmieciem i bogiem, w zależności od tego, czy włoski ma oklapnięte, czy do góry? Jak tam wasze g*******e mózgi, wyprane modą i kiczowate, do zarzygania masowe gusta. Wybór zawsze padnie na typowego, przebojowego, posługującego się kodem ograniczonym i budującego ograniczone konstrukcje składniowe cwaniaka, dowcipnisia, sypiącego sucharami, ważne by miał wzrost 183-195, włoski do góry, ostre rysy i fajnie, by był brunetem, ale może być też niebieskookim blondynem. Dziękuję wam bardzo za powielanie kiczowatego DNA, umasowianie ludzkości i pogrążania świata, czyniąc go jednolitym, a wszystko co w jakikolwiek sposób się wyróżnia, jest out of line, poza modą to trędowate dziwactwo, bo przecież wy ten sam styl wyśmiejecie, jeśli czasopisemka i telewizja go wyśmiewają, albo dostaniecie na jego widok orgazmu, jeśli te media go gloryfikują i promują, a od wieków tępy, wyluzowany koleś z włoskami do góry i wzrostem restrykcyjnie uzualnym to dla wasz target. Dzięki, że będę musiał za paręset lat(bo umiem kontrolować proces starzenia i biologicznego wyniszczania ciała) żyć w świecie, gdzie wszyscy są tacy sami, nudni, opartym na dziele spłodzonych przez was, ze sterczącowłosymi idiotami, bachorów.

Gość gość
Tak idziemy, a ty wal konia dalej. :)

Gość gość
Jutro po pracy lece sobie winko kupić i na kompie pograć ;)

Gość gość
15:01 To dokładnie tak, jak przypuszczałem prymitywna szmato. :)

Gość gość
O tych swoich zdolnościach pogadaj z psychiatrą. Może trochę pomoże.

Gość gość
bo umiem kontrolować proces starzenia i biologicznego wyniszczania ciała x Ile ty masz lat, 8? Ze myślisz, że jesteś superbohaterem o.O

Gość gość
Nie zbaczajcie z meritum tematu k*****. Nie moja umiejętność, która jest faktem się liczy, ale to, że będę skazany na egzystencję wśród prymitywnych dzieciaków, które spłodzicie.

Gość gość
I dobrze, niech się rozmnażają. Ktoś musi robić na emeryturki bezdzietnych.

Gość gośćEve
Nigdzie nie idę, jestem wykończona po tym tygodniu i już dzisiaj nie mam siły na ostatni dzień uczelni, tylko spać :(

Gość gość
ja nigdzie nie ide, tak jak tu pisza inne kobitki moze kupie sobie winko, pogram na kompie, pojde spac :P jak wlasciwie wiekszosc czasu. Na imprezy chodze z babami. Nikt nie podchodzi, chyba pasztet ze mnie, ale jakos to przezyje. Typ o ktorym piszesz to nie moj target :P o czym bym z kims takim gadala.

Gość gość
oszkaa dziś może wreszcie ci ktoś cipke przetrzepie :)

Gość gość
podwijam kiece i lece :D

Gość gość
jutro piekę tort dla mojego chłopa. skończył politechnikę i urodzinki ma. ;) ale zmęczona jestem :(

Gość gość
Wróciłem szmaty j*bane. I jak tam? Bilety do klubów już zabukowane? A nie, zapomniałem, wy macie za darmo, bo zlewy na spermę są potrzebne.

Gość gośćEve
Widmuś co ci odwaliło dzisiaj? Jak chcesz to też możesz iść do klubów wyrywać pustaki jak niektóre kobity tępaków, nie ma czego im zazdrościć.

Gość gość
Widmo, co się stało z tym tematem na o2 ? Ktoś go widać usunął, nie wiem dlaczego.

Gość gośćEve
Jakiś trololo z Onetu wpadł i wymyślił teorię z doopy, że to ja usunęłam temat, od tamtej pory dałam sobie spokój z o2, nie będę kopać się z koniem a raczej jakimś randomowym świrem. Do leczenia 🖐️

Gość gość
O masz legendarny "Wszystkir kobiety kochają za to, sr/am/to i owamto" usunięty? O jak mi kuźwa przykro. :D

Gość gość
gośćEve Odwaliło mi, bo dostałem znów ataków lęków, że będę musiał żyć wśród tępaków spłodzonych przez kobiety.

Gość gość
21:15 Nie wiem co się stało, moderacja musiała usunąć, ale przyczyny nie znam. A Ty lafiryndo z 21:34 się nie ciesz, bo i tak będę łaził po necie i pisał przez następne kilkaset lat prawdę szmaty!

Gość gość
Widmo, od zaranie większość wszystkich populacji na trzeciej planecie od słońca stanowili niezbyt lotni intelektualnie, za to nierzadko sprawni fizycznie i w miarę atrakcyjni fizycznie. Nieliczni pchali cywilizację do przodu; reszta natomiast harowała, konsumowała i się mnożyła. Zaburzenie tego ładu strukturalnego wręcz może prowadzić do depopulacji. Taki yntelktualysta i nie wie takich oczywistych oczywistości?

Gość gośćEve
@21:37 Mam podobne dylematy, z jednej strony bardzo chciałabym mieć dzieci, mogę wychowywać nawet nie swoje biologicznie, z drugiej strony nie wiem czy miałabym sumienie skazywać kogoś na życie na tym świecie, w zagrożeniu wojnami, bronią biologiczną, skażeniem środowiska etc. Nie boję się o siebie, o swoje rodzeństwo i potencjalne dzieci już tak, nie wiem jak zapewnić im bezpieczeństwo na zawsze.

Gość gość
W d***e mam, że tak było od zarania dziejów. Teraz ma tak nie być, bo dopóki sytuacja będzie tak wyglądała ludzkość nie osiągnie pułapu intelektualnego, umożliwiającego uzyskanie odpowiedzi na bardzo ważne pytanie, a mianowicie: "Po ch*j to wszystko się dzieje?" I dalej będą rodzić się kolejne tępaki, żryć, roochać, potem umierać, kolejne pokolenie i błędne koło nigdy się nie skończy, jeśli jesteśmy zmuszeni istnieć w takich cyklach i się męczyć, to chyba warto byłoby wiedzieć chociaż po ch*j. Nie? A potomkowie tępych przystojniaków z irokezami tego nie odkryją.

Gość gość
A poza tym nie życzę sobie życia w świecie, w którym prym wiedzie tępota, bezmyślność, kicz, cwaniactwo, a co najważniejsze i najistotniejsze legendarne, szlagierowe WŁOSKI DO GÓRY. Jeszcze mógłbym przeboleć tę sytuację, gdyby nie ostatni punkt. Możecie lecieć na wszystkie wymienione rzeczy, ale dopóki nie zlikwidujecie pociągu do włosków sterczących w górę NIGDY nie przestanę pisać. Jeśli zlikwidujecie ten jeden punkt całkowicie i będziecie dyskwalifikowały każdego takiego faceta z włoskami to obiecuję, że już się nigdy nie odezwę. Na tępotę, prymitywizm, cwaniactwo, wzrost 190, mięśnie itd. możecie sobie lecieć. No, ale k*rwa. Błagam was. Przecież to szczyt bezguścia. Ile do cholery można idiotki? Jeszcze nie rzygacie tym? No k*rwa nie mdli was od przesytu tymi gównianymi, sterczącymi drapieżnie kudłami?

Gość gość
A tępaki zastanawiają się chociaż, nad sensem życia ? Nie wiedząc, że i tak życie ludzkie prowadzi do piachu ? Ja dlatego nie chcę mieć dzieci w przyszłości, bo wiem, ze życie ludzkie prowadzi do jednego. Jedynie przedłużamy gatunek, nie wiadomo po jaką cholerę. Zamiast iść do przodu, to się cofamy. Ludzkość sama doprowadzi do upadku cywilizacji, przez coraz lepszą technikę cyfrową i biologiczną.

Gość gość
Jaja se robisz? Gardzę zelusiami

Gość gość
22:08 Nie mam na myśli tylko żelusiów. Generalnie chodzi o wszelkie szarlatańskie metody, które sprawiają, że włoski sterczą do góry, w tym naturalne, przyrodzone właściwości nosiciela tego kiczowatego paskudztwa.

Gość gość
tępe k****y jesteście i tyle.