Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farba z mlekiem

Jakie imiona dajecie swoim dzieciom urodzonym zagranicą?

Polecane posty

Gość gość
za granicami Polski można nazywać dzieci tak żeby imię było łatwe do wymówienia i znane nie tylko w Polsce np, Anna,Emilia,Alicja czy Daniel,Dawid,Mateusz ,Łukasz,Piotr ładne proste imiona i w wielu krajach znane,dziecko nie będzie przezywane z racji dziwnego,trudnego do wypowiedzenia imienia

Gość gość
gość wczoraj Tutaj świnio pisze kilka osób, ponieważ każdy wie, że emigranci to polska patologia. x x świnia to bardzo inteligentne zwierze, więc czuję się zaszczycona,czego nie można powiedzieć o tobie,bo do świni cię lata świetlne dzielą no może ameba by była do ciebie pasowna heheheheh

Gość gość
a ja znam Amandę w Polsce, coraz bardziej popularne imię, a na pewno można nazwać imieniem Arabella, podoba mi się. :-) Moim zdaniem za granią dzieci nie powinny mieć imion takich jak Grzegorz czy Stanisław, a raczej Adam, Robert, Dominik, Alan, Krystian, Lukas (występujące w Polsce w tej formie), imiona żeńskie to Anna,Amelia, Mirabella, Amanda, Samanta (coraz więcej ich w Polsce) a ostatnio spodobało mi się Miriam i Aron pasują również w Polsce.

Gość gość za dużo prawdy
polacy to bardzo wścibski naród, przykre

Ja dałam imiona międzynarodowe, które w każdym języku dobrze brzmią i sa łatwe do wypowiedzenia. Moja koleżanka Grażyna, miała troche ciężko w Anglii, skończyło sie na tym ze sobie przydomek wymyśliła ;)