Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsadnaaaa

Jak spławić chłopaka nie raniąc go?

Polecane posty

Gość rozsadnaaaa

Jak w temacie. Jestem ze swoim facetem 2 lata. Od hmm roku wiem że kumpel z klasy (bardzo nieśmiały) się we mnie podkochuje. Często gdy wejdę do szkoły Ci (jego kumple) się śmieją,że on jest p***a i nawet nie podejdzie tylko się gapi. Ostatnio gdy przechodziłam blisko bo szłam do łazienki usłyszałam jak mówili ,że chce mnie poderwać a jak taka p***a stoi i nawet cześć boi mi się powiedzieć itd... Dzisiaj z racji że byłam szybciej w szkole (on dojeżdża) miałam wyskoczyć do sklepu i mijając się ze mną na korytarzu powiedział mi takie mega nieśmiałe "cześć". Odpowiedziałam zdziwiona i poszłam dalej. Czemu zakładam ten wątek? Mój facet jest starszy ode mnie o 5 lat. Ma kumpla, który był równie nieśmiały i długo zbierał się na jaki kolwiek kontakt z dziewczyną (obiektem swoich westchnień). Ta mu odmówiła a on wziął to tak do siebie że do dzisiaj nie miał dziewczyny ie mówiąc o jakiś kontaktach seksualnych (ma 24 lata) i nie potrafi się przełamać.

Gość rozsadnaaa
W przypadku osób bardzo nieśmiałych może takie odrzucenie wywołać jakieś urazy. Chcę temu zapobiec, ponieważ nie zostawię swojego faceta dla niego, pomóżcie :)

Gość gość
zaprzyjazij się z nim jak chcesz okaz sympatie i często powtarzaj ze kochasz swojego,

Gość gość
Nie da się 'spławić' kogoś, nie raniąc go przy tym. Odrzucenie zawsze boli.

Gość gość
powiedz mu że jesteś już zakochana w kimś innym albo masz już chłopaka wtedy będzie mniej bolało bo nie odrzucasz go bo on ci się nie podoba tylko ubiegł go inny koleś

Gość gość
Tu nie ma co kombinować tylko mówi się prawdę, nie jestem zainteresowana, mam faceta i tyle, a jak to nie podziała to się mówi spier.... :P

Gość gość
Na razie nie rob nic, on sie w tobie podkochuje ale nie powiedzial ci tego. A jesli koniecznie chcesz to powiedz ze wydaje sie fajnym chlopakiem ale jestes szczsliwie zakochana i nie zamierzasz dla nikogo tego stani zmienic. Daj mu kosza bo jak zaczniecie sie przyjaznic on bedzie chcial byc blisko bo kocha ale bedzie cierpial bo wie ze to sie nigdy nie zmieni i zacznie sie ludzic i nie bedzie szczesliwy. Musisz to bardzo wyraznie zaznaczyc ze nie jestes zainteresowana. Poboli pocierpi ale przejdzie mu.