Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

nowy temat

Polecane posty

Gość gość
Maciek B wczoraj Iftar to jest kompletne zero,

Gość gość
przynajmniej co do tego można się z Maćkiem zgodzić.

Gość gość
gość dziś przynajmniej co do tego można się z Maćkiem zgodzić. X sam sie ze sobą z tym zgadzasz Mitomanie:D

Gość gość
może Maciek jest mitomanem, ale ty na pewno jesteś idiotą z urojeniami i w każdym wpisie widzisz albo Maćka, albo gościa k. I jeszcze zawsze ta szeroko rozdziawiona gęba, to jest jak twój podpis.

Gość gość
11:15 - nie pisz sam do siebie Maćku z pomarańczy :D

Gość gość
Maciek B. 2013.02.01 Meliniara z moimi 5 zlotymi nawet nie zblizy sie do cmentarza, tylko pojdzie prosto do sklepu kupic wino porzeczkowe.

@gość dziś Gości jest kilku ,ale widzę,że jak maćko herbu asperger widzisz w każdym wpisie jedną i tą samą osobę :D

Gość gość
Pafciu tu żegnasz ozieble a potem przesiadujesz u Rondla na temacie, hipokryzja? :D

Pafciu tu żegnasz ozieble a potem przesiadujesz u Rondla na temacie, hipokryzja? x Jeżeli jego nie będzie tutaj, to mnie nie będzie tam, proste?

Gość gość
gość dziś może Maciek jest mitomanem, ale ty na pewno jesteś idiotą z urojeniami i w każdym wpisie widzisz albo Maćka, albo gościa k. I jeszcze zawsze ta szeroko rozdziawiona gęba, to jest jak twój podpis. X a ty kogo widzisz marny poklasku ,ja nie pisze bzdur ze zwiedziłem pół kuli ziemskiej oraz szkocje:D a potem zre suche ziemniaki i marne zupiny i prosze ludzi o prezenty

Gość gość
Juz zapomniales maslo podobno psuje smak wszystkiego jak twierdzisz ,to sie zdecyduj debilu

Gość gość
Przy doborze warzyw należy kierować się ogólną zasadą, że jako podstawa powinno być coś z korzeni i bulw X to mi sie podoba o ile nie smieszy na jego KK jakie to korzenie i bulwy z chwastów debilu:D cos to co? istota yeti

Gość gość
i pod kazdym przepisem jeden i ten sam tekst Bardzo lubię to połączenie i Was również zachęcam do zrobienia takich kanapek! Zachęcam wszystkich do samodzielnego przygotowania takich kanapek, ponieważ naprawdę warto! Do tego obowiązkowo termos z herbatą =)

Gość gość
Warzywa zapiekane z kiełbasą Cześć =) Warzywa zapiekane z kiełbasą to pomysł na niezwykle prostą potrawę jednogarnkową, która praktycznie robi się sama. Jest łatwa w wykonaniu i można użyć do niej mieszanki dowolnych warzyw (podane w przepisie to tylko przykład i ogólne proporcje). Można również pominąć kiełbasę i zrobić lżejszą wersję bezmięsną. Przy doborze warzyw należy kierować się ogólną zasadą, że jako podstawa powinno być coś z korzeni i bulw, czyli np. bataty, ziemniaki, marchew, brukiew. Dla wyrazistości smaku dobrze dodać czosnek, cebulę i pomidory. A jako reszta świetnie nadają się letnie warzywa psiankowate, czyli różne kabaczki, cukinie, patisony, bakłażany, no i oczywiście kolorowa papryka. Opcjonalnie można dorzucić trochę oliwek lub kaparów. Podajemy jako samodzielną potrawę lub z dodatkiem ryżu, czy też pieczywa =) X a czyj debilu juz nie wiesz co wstawiasz czy piszesz

Gość gość
to ona tez taka niedorozwinieta jak ty?

Gość gość
zwal sobie konia z teza moze ci w koncu ulzy:D

Gość gość
siema co tu tak ponuro jak na ziemi niczyjej?

Gość gość
w zasadzie to o czym ten temat?

Gość gość
odpowiadaj tak czy nie? :D

Odpowiadam - nie wiem, chociaż skłaniam sie ku tak. Zawsze lepsza odp. jak zakłamane nie autyka

🖐️ witam w ten przec*****y dzień. pogoda do d**y, zdrowie leży i kwiczy, a co tam u was? :P

Gość Fredensborg
Hey. Nie wiem, gdzie Ty mieszkasz, ale u mnie piekna pogoda. Hot dog lezy i czeka a ptaszki za oknem tak spiewaja, ze raduje sie dusza i czlowiek.

Gość Fredensborg
Czyli jednak nie mija Tobie to zle samopoczucie? Nie dobrze.

Gość gość
Zaba tylko usta-usta postawia cie na nogi