Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

nowy temat

Polecane posty

Gość gość
WOW!!!! stanoł :classic_cool:

Gość gość
choccie zaspiewamy dla zabki jakas ladna piosenke, zeby jom rozweselic:classic_cool:

Gość gość
zabka zabka co z ciebie wyrosnie czy gruszki na wierzbie ,czy sliwki na sosnie ,dziekuje to ja Jarząbek

Gość gość
ptasio malusienki lezy nagusienki{cool]

Gość gość
dla zaby to nich spiefa apstyfikant jak chce ja moge wyc dla scerego :classic_cool: auuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

Gość gość
nieee, to bzytkie:(

Gość gość
łapy łapy cztery łapy a na łapach zab kudłady kto dogoni zabe .......tralaalalla

Gość gość
zabe dogoni glodny bocian :classic_cool: pa, bo gril stygnie 🖐️

Gość gość
zabko, zabko, badz jus wesolutka:)

Gość gość
zaba jes wiecznie niezadowolona i zgryzliwapechowiec.gif x i zawsze chora:D

Gość gość
zaba jest smutna, bo podobno mufili, ze ma wasy:( ale to nie prawda, bo nie ma zadnych wasow tylko ladna zieloniutka buziule zabia:)

Gość gość
byla sobie zapka mala, re re kum kum, re re kum kum:classic_cool:

Gość gość
pani zabka była chora i lezała w łózeczku ,przyszedł pan doktor jak sie masz zabeczko zle bardzo ,a ze doktor był zboczony wyłomotał zabe i cud ozdrowiała

Gość gość
serokousta:classic_cool:

Gość gość
serokousta zmiesci dwa bolce naraz to powinno ja pocieszyc

Gość gość
kto ty jestes? zabecka:) jaki znak tfuj? ustecka:) gdzie ty mieskas? w stawiku:) w jakim klaju? w kafeterniku:)

Gość gość
hyyyyyyyy! nastepna rozzloscona pani psysla:classic_cool:

Gość gość
Pewna żaba ·· Była słaba Więc przychodzi do doktora I powiada, że jest chora. Doktor włożył okulary, Bo już był cokolwiek stary, Potem ją dokładnie zbadał, No, i wreszcie tak powiada: "Pani zanadto się poci, Niech pani unika wilgoci, Niech pani się czasem nie kąpie, Niech pani nie siada przy pompie, Niech pani deszczu unika, Niech pani nie pływa w strumykach, Niech pani wody nie pija, Niech pani kałuże omija, Niech pani nie myje się z rana, Niech pani, pani kochana, Na siebie chucha i dmucha, Bo pani musi być sucha!" Wraca żaba od doktora, Myśli sobie: "Jestem chora, A doktora chora słucha, Mam być sucha - będę sucha!" Leczyła się żaba, leczyła, Suszyła się długo, suszyła, Aż wyschła tak, że po troszku Została z niej garstka proszku. A doktor drapie się w ucho: "Nie uszło jej to na sucho!"

Gość gość
Zakochała się żaba w ogórku kiszonym - Ożeńże się ze mną, przecież nie masz żony. Ja jestem zielona i ty w tym kolorze. Ładna będzie z nas para, więc ożeń się, ożeń! Jeśli zechcesz, to będę mieszkać z tobą w słoju. A ogórek na to: - Zostaw mnie w spokoju. Nie pleć bredni, żabo, i skończ swe zaloty. Nie chcę cię, boś brzydka i czuć ciebie błotem. Na te słowa żaba jak nie zarechocze... - Co? Ja jestem brzydka?! Patrzcie go. Wymoczek! Nikt na świecie nie widział (daję na to słowo), aby żaba została panią ogórkową.

Gość gość
Żyła kiedyś żaba zadufana, przemadrzała i szalona lecz w głębi duszy była ona zupełnie ,,zielona" Zachowywała się tak jak by wszystkie rozumy pozjadała, każdemu swoję mądre rady dawała. Pewnego dnia staw zaczął wysychać a madra żaba mogła tylko sobie powzdychać>

Gość gość
Przychodzi żaba do lekarza i mówi: - Panie doktorze coś mnie j***e w stawie. - Podejrzewam raka.

Gość gość
Żona nie wie co kupić mężowi na urodziny. Po namyśle udaje się do sklepu zoologicznego. Pyta się sprzedawcy: - Proszę pana chciałabym kupić mężowi prezent na urodziny. Sprzedawca wyciąga spod lady żabę. Żona zdziwiona pyta: - Ale co ta żaba robi? - Doskonale ssie członka. Zona kupiła prezent. Dała go mężowi. Po kilku dniach budzi się w nocy. Męża nie ma w łóżku, światło w kuchni zapalone i słyszy jakiś hałas. Idzie sprawdzić co się dzieje. Siedzi mąż z żabą. Oglądają książkę kucharska. Żona pyta: - Co robisz kochanie? A mąż odpowiada pokazując na żabę: - Jak ona się nauczy gotować to Ty w**********z.

Gość gość
Przychodzi żaba do lekarza w skarpecie na głowie i lekarz się jej pyta: -Co pani dolega? A ona na to: -Ej, kolo ty se nie żartuj to napad!

Gość gość
Mówi lew do żaby: - Ale ty jesteś brzydka... Jesteś zielona, oślizgła i masz strasznie wyłupiaste oczy. W ogóle nie można na ciebie patrzeć! Na to żaba (cichutko): - Ja... Ja po prostu ostatnio dużo chorowałam…

Gość gość
zabciu topickowa 🖐️ :) 🖐️

Gość gość
Czesc. Co robicie? Opowiadacie sobie kawały o zabie? To dorzuce coś od siebie 444 Nad jeziorem siedzą dwa wróble i palą trawkę. Podpływa do nich żaba i pyta: - Ej, wróble, co tam macie? - Trawkę. - Dajcie trochę. Wróble dają trawkę żabie. Po jakimś czasie, żabę spotyka krokodyl i pyta: - Ej, żaba, dlaczego tak niewyraźnie wyglądasz? - Wróble siedzą na brzegu jeziora i palą niezły towar. Krokodyl podpływa do wróbli i pyta: - Ej wróble dajcie trochę. Wróble patrzą na siebie, na krokodyla, znowu na siebie i na krokodyla. Po chwili mówią: - Teee żaba ty już lepiej więcej nie pal!

Gość gość
Spotkanie w lesie - lew zbiera towarzystwo i mówi: - A teraz podzielimy się: mądre zwierzaki na prawo, a ładne na lewo. I tak sowa biegnie na prawo, inne zwierzaki za nią, inne na lewo, a żaba została na środku - No i co ty żaba robisz??? - No przecież się nie rozdwoję!!!

Gość gość
Co to jest: zielone... bzyk... czerwone? - Żaba w sokowirówce.

Gość gość
Co to jest... małe zielone i pije mleko? - Żaba sierota wychowana przez kota.