Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tututu

czy ja jestem les

Polecane posty

od 7 mies. zastanawiam się czy jestem les nw czy ja to sb wmawiam czy coś mysle o tym cały czas przy każdej czynności zastanawiam się czy jestem les, hetero, bi. jakieś 2 tygodnie tm zauważyłam że podobają mi się dziewczyny. Jak przebieram się z kol to jak one się kolo mnie przebierają to czuje taką suchośc w ustach albo jak widze starsza kol to czuje takie zimno NIGDY TAK NIE MIAŁAM!!! NIGDY NIE INTERESOWAŁY MNIE DZIEWCZYNY.NIE ma jakiś potrzeb całowania się z koleżanką czy coś. Jak chodziłam na noc do kol to jak spałyśmy w jednym łózku to nie chciałam jakoś do kol się przybliżać przytulać ja, dotykać zawsze chciałam zachować jakiś odstęp nie chciałam być jakos blisko niej. Robiłam sb na necie testy i wychodzi mi ze jestem HETERO. wcześniej podobali mi się chłopaki zwracałam tylko na nich uwagę teraz to tak mniej. we wakacje spodobało mi się paru chłopaków, jakiś miesiąc tm byłam na imprezie i miałam ochote zatańczyć z didżejem. te myśli zaczęły się po obejrzeniu filmu z gejami po tym zaczęłam o tym wszystkim coraz cześciej myśleć na początku wiedziałam ze jestem HETERO wcześniej nigdy mi się nie podobała żadna dziewczyna tylko chłopaki nw czy ja sb to wmawiam czy cos, cały mój dzień składa się na tych myślach. pare razy wchodziłam na necie na zdj les na początku to był obrzydliwe ale z czasem caraz mniej teraz jak na to wchodzę to czuje takie mrowienie w miejscu intymnym przez jakies 3-4 sekundy ALE NIE PODOBA MI SIE TO I RACZEJ NIE CHCIAŁA BYM TG ZROBIĆ Z DZIEWCZYNĄ. JUZ NW CZY JA TO SB WMAWIAM CZY TAK JEST?! jak myślicie jestem hetero homo bi a może "pomału wchodzę w lesbijstwo" MAM 14 LAT

Gość gość
zdychaj cweelu