Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy listę cech kobiet, które sprawiają, że kobieta jest nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie Wygląd: -zaniedbana -gruba -za chuda -nogi chude - krzywe zęby - brak higieny - twarz transeksualisty - małe cycki - płaski tyłek - cellulit - aparat na zębach charakter i zachowanie: - mająca wysokie mniemania o sobie a wygląda jak 4/10 - niedziewica i puszczalska - egoistka - wredna - zołza - chamica - wyśmiewająca mniej atrakcyjne kobiety i mężczyzn - nie ogarnięta życiowa - pracuje za najniższą krajową

Gość gość
Gruba, niezgrabna, z piegami zamiast biustu, kłoda w łóżku, księżniczkowaty charakter

Gość gość
Klnie

Gość gość
robimy listę cech mężczyzn, które sprawiają, że mężczyzna jest nieatrakcyjna Wygląd: -zaniedbany -gruby -za chudy - brak mięśni - krzywe zęby - brak higieny - kobieca twarz - pyzata twarz - duży nos - mały penis (poniżej 15cm) - niski, wzrost poniżej 185cm i powyżej 210cm - piwny brzuch - cienki głosik - owłosiony jak małpa - aparat na zębach - żółte zęby - zniszczone ręce - ma zakola - jest łysy - gruby tyłek, kobieca sylwetka - blond włosy/rudy - "dziewiczy" wąsik - brzydka cera - obgryzione, zaniedbane paznokcie - nieogolony - odstające uszy - nie umie się ubrać - braki w uzębieniu - monobrew - małe oczy

Gość gość
charakter i zachowanie: - pisanie na kafeterii - imprezuje - osikuje muszle, sciane, podloge - wacha swoje brudne skarpetki - grzebie w jajach przy ludziach - grzebie w zebach - spoznia sie - robi bledy ortograficzne nawet w prostych wyrazach -jedyne jego hobby to granie na kompie/X-boxie/PS-3 - mająca wysokie mniemania o sobie a wygląda jak 4/10 - dzi/wkarz - egoiska - nie mający nic ciekawego do powiedzenia - wredny - alkoholik - palacz - leń - brak poczucia humoru - nie pomaga w domu - nie ma samochodu (nie ma prawa jazdy) - cham - wyśmiewający innych - nie ogarnięty życiowa - typ kibol , mało w głowie, duże przyrodzeni - sknera - pustak - wstydliwy - niewierny - pasożyt - pracujacy za mniej niż 4000zł

czy kobieta pracująca za najniższą krajową jest nieatrakcyjna. co to wogule ma do atrakcyjności?

Gość gość
Duża pochwa

Gość gość
Ktoś w ogóle czyta takie tematy, a już tym bardziej sugeruje się tym co wypisują frustraci obu płci?

Gość gość
Jak baba ma dłuugi, orli nochal i żłopie piwsko jedno za drugim to jest poczwara i meliniara :D

Gość gość
pisanie na kafeterii wygrało xD ja mam małe cycki i jestem nie ogarnięta życiowo więc odpadam :( ale trudno. w sumie tylko 2 cechy na tak długą liste..mogło być gorzej

Gość gość
*nieogarnięta a poza tym co wam tak na tych cyckach zależy..małe też są fajne i nie powinno to być aż tak ważne.

Gość gość
To jak masz małe cycki, to ja mogę cię przygarnąć, bo lubię małe cycuszki :P

Gość gość
kobieta z małymi cyckami to wygląda jak babochłop czyli nie!

Gość gość
Gdzie drobnej szczupłej kobietce do babochłopa... Często te z wielkimi są bardziej męskie, zwłaszcza w *****ch.

Małe cycki można przeboleć. Moja lista: 1) Pożółkłe krzywe zęby z diastemami+cuchnący oddech 2) Zarost na facjacie 3) grube chłopskie łapy 4) Palec serdeczny dłuższy od wskazującego (dowód, że była kiedyś facetem) Te cechy są dyskwalifikujące...

Gość gość
Beznadziejne cechy: karlica (poniżej 165 cm wzrostu) otyła małe cycki palenie papierosów zrzędliwość słaba w łóżku bez inicjatywy taka której wydaje się, że jest wykształcona, a skończyła pedagogikę, socjologię czy inne kulturoznawstwo i europeistykę