Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto lista cech, które mężczyzna powinien posiadać, żeby być dla nas seksownym

Polecane posty

Gość gość

-nadużywający alkoholu -narwany -typ kibol , mało w głowie, duże przyrodzenie -egoista -nie szanujący kobiet w tym matki,sióstr -zimny drań -niedbający o higienę osobista -wulgarny -fanatyk Wygląd mało istotny o gustach nie dyskutuje się

Gość gość
sama prawda

Gość gość
Oto lista cech, które kobieta powinna posiadać, żeby być dla nas seksowna Wygląd: -zaniedbana -gruba - krzywe zęby - brak higieny - twarz transeksualisty - małe cycki - płaski tyłek - cellulit - aparat na zębach charakter i zachowanie: - mająca wysokie mniemania o sobie a wygląda jak 4/10 - niedziewica i puszczalska - egoistka - wredna - zołza - chamica - zimna - materialistka - charakter ksiezniczki - wyśmiewająca innych - nie ogarnięta życiowa - pracuje za najniższą krajową

Gość gość
Penis powyżej 25 cm

Gość gość
Ja jestem informatykiem, na nieszczęście wyglądam jak stereotypowy przedstawiciel mojego zawodu. Mimo tego mam ogromne powodzenie wśród koleżanek z pracy. Jest to spowodowane tym, iż znam sposiby pozyskiwania haseł do facebooka. 'Koleżanki' bez ogródek mówią, że prześpią się ze mną w zamian za upublicznienie danych z facebooka ich znajomych.