Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne, ze nie przeszkadza mi ze w klotni szarpie sie z partnerem?

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myslicie: W moim zwiazku to "normalne" ze gdy sie klocimy to albo ja go uderze albo on mnie popchnie, czasem nawet oboje mamy siniaki czy zadrapania. Ale dobrze nam razem.

Gość gość
:D patologia :)

Gość gość
dla mnie nienormalne,ale jak obojgu wam to nie przeszkadza...szczerze autorko dobrze sie z tym czujesz?

Gość gość
dobrze jej bo jeszcze ma wszystkie zęby :)

Gość gość
Nie wiem czy sie dobrze z tym czuje, nie przeszkadza mi to jakos. Wlasnie takie mam wrazenie ze komus z zewnatrz to sie moze jawic jako kompletna patologia, bo naprawde sie szarpiemy, on potrafi mnie uderzyc w twarz, popchnac, ja jego podrapac. SERIO! A potem sie godzimy i wszystko jest okej. Oboje jestesmy z tzw. dobrych domow, niczego nam nie brakuje, zyjemy na wysokim poziomie itd.

Gość gość
akurat :D co to za " doby dom " który nie nauczył cie trzymać emocji na wodzy a w rozmowie używać słownych argumentów ?

Gość gość
Wlasnie nie wiem skad sie to wzielo. Moj tata nie pracuje zawodowo (zajmowal sie mna i siostrami), w wolnym czasie pisal artykuly do gazety (z wyksztalcenia dziennikarz i historyk) a moja mama jest pilotem (wiec ciagle w rozjazdach) i to ona zarabiala na utrzymanie domu. Ale naprawde moj tata odwalil kawal ciezkiej roboty nas trzy wychowujac i byl bardzo dobrym ojcem, pomocnym, wspirajacym, kochajacym. Mojej mamy czesto nie bylo w domu ale jak byla to 100% uwagi poswiecala nam. I zadnej przemocy u nas nie bylo. W stosunkach z innymi ludzmi nie mam wiekszych problemow (jestem ciut niesmiala), mam wielu znajomych, jestem towarzyska. Tylko relacja z facetem jest dziwna.

Gość gość
nie wiem, moze to dobra relacja, moze lepiej tak wyrzucac z siebie negatywne emocje niz je zbierac w sobie i bac sie komus cos powiedziec a potem wyladowywac sie na innych badz doostac ataku szalu o błahostkę

Gość gość
lepiej tego zaprzestańcie, bo wasze bójki mogą być z czasem coraz brutalniejsze i któreś może poważnie ucierpieć. Na dodatek w oczach innych ludzi będziecie patologią.

Gość gość
no nie, jest ogromna różnica pomiędzy wykrzyczeniem swoich żali i pretensji, a przywaleniem facetowi w mordę lub przejechaniem mu pazurami po twarzy, więc ten argument o ukrywaniu emocji i duszeniu w sobie złości odpada.