Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przestać na sobie oszczędzać?

Polecane posty

Gość gość

zbieram na samochód. z tego też powodu nie kupuję sobie nic drogiego. nie pamiętam kiedy kupiłam coś droższego niż 60 zł. jeśli juz, kasę wydaje na ciuchy z przeceny lub paliwo. mam stary telefon. pracuję oczywiście, ale jako dzienna studentka nie zarabiam kokosów. jutro idę pierwszy raz zrobić sobie paznokcie hybrydowe. jak nie słuchać głupich komentarzy mamy (jak tak będziesz wydawać, to juz widzę twoje auto) i nie mieć wyrzutów sumienia, że wreszcie zadbam o siebie? szczególnie, ze paznokcie te kosztują 4 dychy... raz na 3 tygodnie to nie dużo.

Gość gość
TWOJA kasa TWOJA sprawa.

Gość gość
Ja za hybrydy płacę 80 zł.

Gość gość
te hybrydy to po znajomości. nie chcę przepłacać, bo nie wiem jak moje paznokcie na to zareagują. są jednakże w salonie, a nie w domu u koleżanki ;)

Gość gość
Jak się chce coś mieć to na ogół trzeba z czegoś zrezygnować, w życiu nic nie przychodzi łatwo, chcesz samochód to musisz oszczędzać na czymś innym.

Gość gość
jeżeli boisz się że będziesz miała wyrzuty sumienia że wydałaś 4 dychy na paznokcie to podejdź do tego tematu z innej strony. To jest inwestycja która pomoże Ci znaleźć fajnego faceta , być pewniejsza siebie . Samochód fajna rzecz ale fajny facet czy pewność siebie jeszcze lepsza :)

Gość gość
zacznij zarabiac wiecej :D budzet nie jest z gumy wiec sie nie rozciagnie

Gość gość
Samochód by mieć faceta, czegoś nie rozumiem. Głupota. Ile jest dziewczyn co nie mają własnego samochodu a nawet takie co nie mają prawa jazdy. Nie potrafisz zdefiniować sowich potrzeb.