Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olała mnie w momencie kiedy jej najbardziej potrzebowałem

Polecane posty

Gość gość
wybacz, nie jestem nim hahaha

Gość gość
Wojna i trupy??dziwne.s

Gość gość
zgasił uśmiech na mej twarzy, to tyle

Gość gość
Kobiety zawsze odchodzą kiedy facetowi się nie wiedzie i kiedy ma gorszy okres, one już takie są, jak jest fajnie, miło i bez problemów to kochają, a jak problemy się zaczną to miłość im przechodzi i szukają sobie innego bez problemów.

Gość gość
Bzdura!Nie zgodzę sie z tym stwierdzeniem.Nawet nie napisałeś o jakie to niby problemy chodziło?.Myslisz ze kobiety nie mają problemow?mają!i to nawet moze jeszcze gorsze.To jak mnie ktos olał to tez powinnam pomyslec ze to pewnie przez to ze od lat wszystko mi się wali czy jak??s

Gość gość
Według badań przeprowadzonych jakieś 3 lata temu, kobiety najczęściej odchodzą w momencie kiedy facet traci pracę, pieniądze, zdrowie lub ma problemy w łóżku. Często też odchodzą kiedy facet wpadnie w jakiś nałóg, ale to akurat można usprawiedliwić i facet sam sobie jest winny.

Gość gość
Dla mnie to żadne powody.Co innego gdyby stosował przemoc czy zdradzał to wtedy tak ale z tych wymienionych to nic sie nie kwalifikuje do takiego zachowania.Praca??nie ta to inna?Pieniądze?coż rzecz nabyta raz są raz ich niema .Choroba??stan w ktorym druga strona powinna być jeszcze bardziej a nie zostawiać.s

Gość gość
A Ty wyżej masz zdrową głowę? Każdy może odejść nie tylko kobiety.faceci też zostawiają, zdradzają a jeszcze nie mają honoru i zwalaja winę N kobiety.

Gość gość
dokładnie