Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włoski do góry, jako kluczowy atraktor i wabik na samice homo sapiens

Polecane posty

Gość gość

co o tym zjawisku powiecie?

Gość gość
W wieku 13 lat, jak chodziłem do 1 klasy gimnazjum, lubiłem sobie tak włosy postawić. Ale też w gimie już uznałem, że tak robią jacyś idioci, tzw pedałki, czy inne takie, którzy lubią przesiadywać na fotce.pl. Dałem sobie spokój z tymi idiotyzmami.

Gość gość
No, ale stary. To jest warunek, który odróżnia według kobiet prawdziwego faceta od śmiecia. Tylko facet mający włoski do góry może pretendować do miana prawdziwego faceta. Ten, który nie ma jest na starcie skreślony bez względu na inne cechy.

Gość gość
Hmm, myślę że na takie rzeczy jak włoski na żel, zwracają bardziej uwagę dziewczyny właśnie w wieku 15-22 lat. W d***e ogólnie mam, co się tzw laskom podoba. Ja tam wolę konia już bić, niż smarować sobie smarem włosy do góry i robić z siebie debila pokroju fotki.pl

Gość gość
Autor łysa pała ma obsesję na punkcie fryzur męskich :D

Gość gość
kobiety to tępe idiotki, które wszystko postrzegają tylko przez pryzmat opakowania i płytkich, wizualnych doznań.

Gość gość
Mózg dla żadnej kobiety nie jest ważny. Faceci z naprawdę rozwiniętym mózgiem to zaszywają się w samotności i nie wychodzą z domu.

Gość gość
A po co komu starsze kobiety, ktore moze i leca na mozg jak sa stare i nie maja juz blony?

Gość gość
Faceci z naprawdę rozwiniętym mózgiem to zaszywają się w samotności i nie wychodzą z domu. XXX taaa, i siedzą na kafeterii :P

Gość gość
No, na pewno 90% facetów ,siedzących na kafeteri,i ma lepiej rozwinięty mózg niż 99% facetów, którym masowo dajecie tyłków. Oni nawet niepoprawnego gramatycznie zdania nie potrafiliby sklecić. Ograniczają się do równoważników i monosylab.

Gość gość
Kobiety oceniają wszystkich przez pryzmat wyglądu, im młodsze tym bardziej.