Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justJusta

jak wybaczyc ojcu mojego dziecka?

Polecane posty

Gość justJusta

Witam serdecznie ..powiem tak sama nie wiem dlaczego osmielilam sie tutaj napisac byc moze odwagi dodalo mi to ze moge pozostac anonimowa:)jestem matka 3i 5 letniej dziewczynki:)ojciec mojego dziecka hmmm co o nim.moge napisac ...czlowiek o dwoch twarzach...potrafil byc mily i czarujacy a z drugiek strony okrutny bez skrupolow...wiele przeszlam przez niego ..bylam bita (w 3 mies ciazy )ponizana i dolowana ...sama nie wiem jak to sie stalo ze sie na to godzilam:(odeszlam ...dzis jestem na etapie ukladania tego sprawa trafi do sadu o pozbawienie praw ...od pewnego czasu mam nowa dziewczyne (ktora bile I zneca sie )ale ta dziewczyna twierdzi ze go kocha a ja wiem ze on kiedys zrobi jej krzywde...jak pomoc jej? Ja jestem w zwiazku ale mam wrazenie ze gdzies tam w sercu mam wielka rane i wiem ze musze wybaczyc ojcu dziecka wszyatkoe krzywdy by moc zyc szczesliwie ale jak to zrobic ?czy da sie wybaczyc takie cos? To jest tylko namiastka ci robil ten czlowiek marna namiastka:(

Gość gość
myślę, że powinnaś raczej wybaczyć sobie, pokochać siebie, uwierzyć, że to co przeszłaś to nie była Twoja wina, że zasługujesz na miłość. A jego poślij w zapomnienie, nie rozpamiętuj, jego niech nie będzie w Twoim życiu i nie będziesz miała komu wybaczać. Pomyśl o sobie i o córkach, bo to jest najważniejsze, po co jeszcze myślisz o nim.

Gość justJusta
Napisalam mam nowa dziewczyne chodzi oczywiscie o niego on ma nowa partnerke..wybaczcie :( stresy:(

Gość justJusta
Przed nami dopiero zacznie sie batalia ...ten czlowiek jest zly ...to typ psychopaty ..krzywdzi wszystkich kazdy kto stanie mu na drodze i powie ze sie nie zgadza sie z nim jest dla niego wrogiem ...przede.mna rozprawa o pozbawienie go praw ...