Gość dave834 Napisano Kwiecień 7, 2016 Jak znaleźć dziewczynę ? Ogółem to nigdy nie miałem dziewczyny Mam 24 lata jestem z Poznania. Bo od roku poznawałem jakieś umówiłem się w zeszłe lato z 2-ma laskami poznanymi na ulicy , spotkania te skończyły się na jednym spotkaniu... , wtedy zagadałem na ulicy do ok. 100 dziewczyn. Co do podrywów na ulicy to zazwyczaj zagadywałem pytaniem - Hej , wiem , że to lekko nie typowe , ale tak mi się (jakiś komplement tu wstawiam , jak mi się coś spodoba...) i pomyślałem , że do Ciebie podejdę i Cie poznam , jak masz na imie ? Potem spotkałem się z 4 laskami z neta - ale podobnie było na jedno spotkanie się ze mną spotkały , ale tak naprawdę to nie były mną specjalnie zainteresowane... , potem jeszcze spotkałem się z jedną ze speed datingu i z jedną poznaną w klubie , z nią sie nawet przelizałem i spotkałem się z nią na jakieś 3 spotkania i potem urwała kontakt.. Teraz w marcu spotkałem się z ok. 5 dziewczynami 3 poznane na ulicy i 2 z szybkich randek - z czego te poznane na ulicy to była masakra , żadna nie była mną serio zainteresowana , jedna się ze mną spotkała bo chciała wywołać zazdrość u swojego chłopaka - poj**ana jakaś była , a druga to chciała mnie wkręcić w jakiś tam biznes oszustwo... (MLM , marketing sieciowy) , tylko dlatego się ze mną spotkała szukała frajera (nie jestem głupi i nie ), a z tych szybkich randek to była taka jedna - z którą się spotykam , ale to trochę idzie w kierunki przyjaciele. Co dziewczyn poznanych na ulicy w tym roku to zagadałem do ok. 50. Jak znaleźć dziewczynę ? laski się mną w ogóle nie interesują , jak do końca tego roku nikogo nie znajdę to pie**olę te szukanie dziewczyny i będę łaził tylko prostytutki , albo znajdę sobie jakąś za kasę... Jakby co to ja jestem już po studiach które skończyłem w lutym tego roku , inżynierem logistyki jestem i szukam pracy obecnie... Studentem już nie jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach