Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem, że im większe predyspozycje intelektualne, tym większe zboczenia.

Polecane posty

Gość gość

Zaobserwowałem, że ludzie, którzy mają wiele zdolności, np interesują się nauką, literaturą, historią, filozofią, matematyką, są kreatywni, twórczy, posiadają nieprzeciętny gust artystyczny, własne poglądy, są indywidualistami, to wykazują również większe odchyły seksualne, mają często różne dewiacje. Zauważyłem to też po wielu znanych osobach historycznych. Są nieprzeciętni, i ogólnie też nieprzeciętni w swoich upodobaniach.

Gość gość
Są kreatywni w życiu seksualnym. Może dlatego kobiety lecą na prostaków, bo oni lubują się po prostu w cipkach?

Gość gość
Osoby, o których pisałem mogą się zadowalać w różny sposób. Mogą wykazywać sporo dewiacji. Często osoby utalentowane mocno, albo uzdolnione, inteligentne, kreatywne, z nieprzeciętnym gustem, indywidualiści, nie idące za tłumem, są albo gejami, sadomasochistami, fetyszystami, biseksualistami, pedoflami. Mogą oczywiście też przejawiać normalne skłonności. Ale sądzę, że jednak jest coś na rzeczy.

Gość gość
1:15 tak, ty akurat jesteś pedofilem :classic_cool:

Gość gość
Widze, ze autor tematu tylko czeka, az ktos sie zacznie burzyc, ze przeciez homoseksualizm to nie dewiacja seksualna.

Gość gość
Tutaj autor. Nie wiem, czy homoseksualizm jest dewiacją, czy nie. Być może i jest orientacją, ale zapewne dość rzadszą.

Gość gość
Kurde, jakbym o sobie czytała...

Gość gość
Jestem nieprzeciętną dewiantką