Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligencja i wrażliwość, dwie cechy najbardziej dyskwalifikujące każdego facet

Polecane posty

Gość gość
Jesteś prawiczkiem, bo nie wychodzisz z domu, nie wychodzisz z inicjatywą w stronę kobiet (tak, one na to czekają, niestety) i jesteś tak zaślepiony nienawiścią, że nie widzisz braku logiki w tym wszystkim.

Gość gość
I wydaje ci się, że jak się kimś zainteresujesz, to ten ktoś musi odwzajemnić zainteresowanie, bo inaczej jest pusty. Chłopie, wiesz ile osób dostawało kosza, i to byli różni ludzie?! Mój kolega, przystojny artysta, dostawał kosza, inny kumpel tak samo, koleżanki nawet ładne też.. często po prostu coś nie klikało w znajomościach i to nie była z reguly wina żadnej ze stron. TAKIE JEST ŻYCIE, gdyby składalo się z samych sukcesów, swiat składałby się z samych szczęśliwych ludzi. Jak się nie nauczysz, że niepowodzenia to jest standard życiowy, dobrego żywota ci nie wróżę

Gość gość
Ja znam doktorantki, albo magistrantki kierunków, które skończyłoby może 0,3% populacji, które chodzą i j*bią się z patosami po zawodówkach, choć ty przy ich zdolnościach poznawczych byś wymiękła. Kobieta ma w doopie inteligencję faceta. Choćby fakt, że po trzech tekstach łamaną angielszczyzną ciapaka jest w stanie dać mu doopy o tym świadczy. Przecież one nawet się nie potrafią porozumieć z tymi ciapatymi, to jak zweryfikować intelekt? Po błysku w oku?

Gość gość
gość dziś Chłopak był wyższy ode mnie tylko o 3-4 centymetry. Zakochałam się w nim, a nie w jego wyglądzie, bo nie był żadnym modelem o których non stop piszesz. Nie miał nikogo innego, a zerwałam po ponad dwóch latach, bo wtedy zaczął się nade mną znęcać. Wszystko super na pokaz przed rodzinami, ale jak byliśmy sami zaczynało się piekło. A miałam za tego człowieka wyjść za mąż :/ Do tej pory wiem, że go nie przestałam kochać i mam do niego wielki sentyment, chociaż od rozstania minęło około 10 lat. Mam swoją rodzinę i kocham męża, ale po pierwszej miłości pozostaje jakiś ślad. Mój mąż też nie jest żadnym modelem, a kocham mimo jego wad. Wszystko bardzo generalizujesz, bo sam nie potrafisz nawiązać zdrowych relacji. Stąd te wszystkie durne i obraźliwe tematy. A takie kierowanie się stereotypami w życiu, źle o Tobie świadczy. A jeśli chodzi o inteligencji to jest wiele płaszczyzn. Niestety nie przejawiasz żadnej inteligencji emocjonalnej - jesteś jeszcze w wielu aspektach niedojrzały psychicznie i emocjonalnie.

Gość gość
Kobiety wezmą każdego, oprócz wrażliwego prawiczka :D To jest ich ten ideał. Mają swój typ, ale nie może to być w żadnym przypadku prawiczek.

Gość gość
My nie mówimy o skończonych kierunkach.. Skończyć studia czy nawet być doktorantem to przepraszam, ale nie świadczy o klasie człowieka. Ilu znasz lekarzy s**********w? A tacy wykształceni!

Gość gość
11:43 Jest różnica między tym, że każdy musi odzwierciedlić zainteresowanie, a tym, że prawie każdy tępak, dres, roochacz, patus, ciapak ma kilkanaście więcej zaroochanych kobiet niż prawie każdy doktor. No, ale to przecież nie dowód, że kobiety preferują przystojnych głupków. Ich wielokrotna przewaga o niczym nie świadczy.

Gość gość
Zalezy u kogo dyskwalifikują. Dla mnie to najbardziej pożądane cechy czlowieka, niezależnie od płci. Tyle, że nie każdy, kto uwaza sie za inteligentnego, taki jest. Nie wystarczy pisać poezję - jesli pisać, to dobrą. Gust artystyczny to także rzecz względna. Generalnie - swój do swego ciągnie, podobne gusta , wrażliwosci i rodzaje inteligencji przyciagają się, należy szukać bratniej duszy, a nie rozdzierać szaty.

Gość gość
Mój chłopak był prawiczkiem. Gra w gry komputerowe. Jest inżynierem. Jest wrażliwy. Coś jeszcze?

Gość gość
I małe pytanie... gdybyś był takim typem osoby.. do JEDNORAZOWEGO seksu szukałbyś obytej, inteligentnej, wrażliwej kobiety?" a do związku BRZYDKIEJ, ale byleby inteligentnej i mądrej? Wątpię w twoją dobroć, szczerze.

Gość gość
A więc TAKIE SĄ TWOJE STANDARDY. 'Zar***ać' jak to brzydko określasz, dużo kobiet (niezależnie jakich. Blachary mogą być, bylebyś ty je miał, a nie tamci). Ty nie pragniesz miłości i jednej, wartościowej kobiety.

Gość gość
11:44 No tak, klasyka. Tępy patos, psychopata pozostawił ślady emocjonalne, którym obecny facet nie dorówna. Jednocześnie piszecie, że problem leży w mizoginii facetów z kafe, nienawiści, obrzucaniu kobiet błotem, a potem na potęgę wypisujecie, jak szaleńczo byłyście zakochane w facetach, którzy traktowali was jak śmieci i znęcali się nad wami. Nie ma to jak konsekwencja. Bardzo wiarygodne jesteście.

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy, że ten doktor ma inne standardy niż ty? Że on chce mieć jedna kobietę w łóżku, a nie kilkanaście? Ja jakos nie widzę na swojej uczelni niedoboru obrączek na palcach u doktorów, profesorów i tym podobnych :D. 3/4 doktorantów którzy mieli z nami zajęcia, byli zaobrączkowani. O profesorach nie wspomnę, chyba nie widziałam ani jednego bez obrączki.

Gość gość
11:49 Bzdura, ale nawet gdyby to jakoś żadna z was nie potępia tych roochaczy, którzy zaliczyli Bóg wie ile, ale jak porządny facet też tak chce to jest obrzydliwy, potworny i już nie jest bogiem kobiet. Nie?

Gość gość
Ona była zakochana w innym facecie, a on się zmienił, wtedy odeszła. Ty naprawdę nie potrafisz ani czytać, ani myśleć analitycznie. Tragedia zupełna.

Gość gość
Nie wystarczy pisać poezję - jesli pisać, to dobrą. xx A co to jest dobra poezja ? Trudno określić czym ona jest. Inteligencję ogólną trudno też wykazać testami np na IQ, bo to raczej niemożliwe. Ale zgadzam się, że ludzie powinni wiązać się z osobami o podobnych upodobaniach, inteligencji, zainteresowaniach, preferencjach seksualnych itp. A zainteresowania, ciekawość świata, filozofią, nauką, literaturą, sztuką, matematyką, wynikają po części z wysokiej wrażliwości i inteligencji.

Gość gość
11:50 Żaden facet tego nie chce, każdy inteligent zazdrośc***atoosom. On chce chociaż jednej, bo na razie nie ma ANI jednej.

Gość gość
Czego chce porządny facet? Ruchać dużo kobiet? To jaki ty masz problem? Postępuj tak jak tamci, a sobie z*****asz. Ktoś ci broni? Po co mamy się skupiać na ludziach nie w swoim typie i tracić czas na ich potępianie? Zresztą, to jest wolny kraj. Niech robią, co chcą, byleby mi się do majtek nie dobierali i nie zamęczali mnie w pracy, jak ostatnio. Bo w mordę przywalę.

Gość gość
11:52 To wy jesteście idiotkami i nie myślicie, gdy chemia was zaślepi. Facet musiał od początku taki być, bo ludzie się nie zmieniają. Zamiast dostrzec symptomy jego sadyzmu to się w psycholu zakochała. Standard. Ciekawe dlaczego prawie ZAWSZE powtarza się ten schemat, ze wielka miłość okazuje się degeneratem. Bo patrzycie na wygląd, dlatego. Testosteron, cechy męskie. Potem pretensje, że zaczął zdradzać, bić, olewać. Już od początku wasz gadzi mózg wyczuwa patusa i się zakochuje, a świadomy mózg jeszcze nie widzi potwora.

Gość gość
No tak, a ty biedny, nie obracałeś 30 kobiet w ciągu roku wieć jesteś pokrzywdzony. Jakoś mi ciebie nie żal. Skoro jesteś tak głupi, że wyjesz na forach, że blachary nie lecą na intelekt i wrażliwość, a nie umiesz wyciągnąć wniosku, że do przygodnego seksu one będą wymagać innych cech, to płacz sobie dalej, dziecko.

Gość gość
Poza tym ona napisała, że dalej się z loffciania nie może otrząsnąć, wmawia sobie, że kocha męża, a psychol z przeszłości wyżłobił ślady miłosne w psychice. To, że okazał się patosem wcale nie zgasiło żaru uczucia. Jak zwykle to zresztą bywa u kobiet. Jak widać jej emocjonalność też preferuje degeneratów, choć chce temu zaprzeczać. Co z tego, że ma męża skoro kocha patoosa z przeszłości?

Gość gość
dziś Zauważyłam, że najbardziej empatyczne prawiki na tym forum spędzają całe dnie wyzywając kobiety od ku/rew, facetów, którzy mają jakiś kontakt z kobietami od "roochaczy" i wszyscy oprócz nich to obrzydliwe dresy. Empatia, kultura, wrażliwość, takt, pełna klasa po prostu. xxxx Oooo, to, to, dokładnie, koleżanko, jak nie frustraci, to trolle

Gość gość
gość dziś Nie wystarczy pisać poezję - jesli pisać, to dobrą. xx A co to jest dobra poezja ? Trudno określić czym ona jest. xx No , troche okreslic sie da - sa fachowcy, krytycy literatury. To samo np z malarstwem. Ale jeśli idzie o podobanie sie sobie wzajemne, to rzecz wzgledna. Trzeba odbierac na podobnych falach. Co z tego, ze facet pisze poezje, jesli np dla mnie to potworne rymy czestochowskie, które go, jako mojego ewentualnego partnera, dyskwalifikują? On bedzie uważąl, ze nie czuję jego wrażliwości, a tymczasem moja wrazliwośc jest całkiem inna, facet bedzie mnie tylko irytował. Podobny rodzaj inteligencji, wrazliwosci - to jest to.

Gość gość
12:01 co ty piszesz, zaraz ci napiszą że twoja wrażliwość jest zerowa i jesteś wyczulona tylko na tępych przystojniaków! i nie rozumiesz nic, zupełnie nic!

Gość gość
11;27 Tak, wyzywamy, ale jak patusy wyzywają was, poniżają, zdradzają, olewają, czy nawet biją (co przy zwykłych wyziwskach jest małym piwem) to jakoś nimi nie gardzicie i ich nie nienawidzicie jak prawików z kafe, tylko kochacie. Może dlatego, że oni są przystojnymi, pozbawionymi wrażliwości pógłówkami. I nie wypierajcie się, bo nawet koleżanka, która się ze mną kłóciła dalej kocha faceta, który się nad nią znęcał, a na kafe powstaje 23143243243 tematów tygodniowo w stylu: facet olewa, bije, zdradza, nie odzywa się, wyzywa, poniża.

Gość gość
Fachowcy również nie zawsze potrafią określić daną sztukę. Również było wielu malarzy, których dzieła uważane były za kicze, a z czasem urosły do miana kultu. Np Van Gogh. Samo już tworzenie, interesowanie się sztuką, świetny gust, zainteresowania różnymi dziedzinami nauki, mówi sporo o człowieku, jego wrażliwości, inteligencji.

Gość gość
No bo faceci nie kochaja lasek które je źle traktują.. są sukami.. byleby ładne były :D mój brat jest w zwiazku z taką jedna, która go źle traktuje.. zakochany i ja jej nie odpuszczę mój kumpel miał taka suke, wyzywała ludzi, jego też.. ja ja kocham i nie opuszczę.. wymieniać dalej?

Gość gość
A ogólnie to każdy twórca zazwyczaj ma wiersze, które można określić jako lepsze i gorsze, również pod względem warsztatu.

Gość gość
Haha, właśnie dostałem ataku śmiechu, bo zaczęliście pisać o jakiejś poezji, sztuce. I wyobraziłem sobie typowy scenariusz, jak kobieta gada gdzieś tam o obrazach, sztuce, a taki typowy patos podchodzi i mówi dobra, przestańcie p*dolić...Bierze ją za włosy i idzie roochać. Taki jest klasyczny przebieg tego wszystkiego.

Gość gość
Idź się leczyć psychiatrycznie.