Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wiekszość ludzi uważa ze jak ładna to musi być głupia??

Polecane posty

Gość gość

A co ma wspólnego wygląd z inteligencją? można być i ładnym i mądrym a można tez być brzydkim i głupim. To ze ktoś przykład uwagę do wyglądu nie oznacza ze inteligencja, nauka jest takiej osobie obca. Kolejna rzecz z którą spotkałam się na kafe to to ze jak ktoś dba o swój wizerunek(mak i nie chodzi tu o higienę tylko makijaż, ubiór... to na pewno jest zakompleksiony. Bzdura jakiś mało.

Gość gość
Nie wiem , czy wiekszość, ja tak nie uważam. Tyle,ze zalezy, co dla kogo znaczy byc ladnym. Mnie sie podoba jak czlowiek ma błysk inteligencji i cos sympatycznego w oczach. Poza tym - madra dziewczyna wie jak wygladac ładnie - o ile jej na tym zalezy - jak sie ubrac, jak uczesac , co zatuszować czy podkreslić itd. Owszem, bywaja głupi i nudni ludzie , ktorzy nie maja kompletnie innych zainteresowan , tylko dbanie o własna urodę - chyba o takich tu chodzi.

Gość gość
No właśnie o to chodzi, ze ludzi się szufladkuje. Jak gruby to zaraz obżartuch jak chudy to anorektyk itp. A już najbardziej czepiają się ładnych... znam wiele pięknych kobiet i pracują na dość wysokich stanowiskach.