Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medjonek

Problem z ukochaną

Polecane posty

Gość medjonek

Cześć mam problem z moją ukochaną, znamy się długo i jakiś czas jesteśmy już razem cyferki nie mają tu znaczenia ;) Do tej pory wszystko było super wspólne plany marzenia, wpsieranie, częste spotkania i czułości. Planowaliśmy wspólne zamieszkanie ślub dzieci itp kwestie mamy na zycie bardzo podobne spojrzenie i w wielu kwestiach to samo zdanie zainteresowania itp. Od już 3 dni nagle coś się zepsuło. Ona nagle wybiórczo odpisuje pojawia się na fb i zaraz znika po 2-3 wiadomościach czasem po godzinie. Potem nie ma jej nawet kilka godzin a telefonu w międzyczasie zwykle nie odbiera jedynie kilka razy udało mi się dogadać, jednak pomimo umówionej godziny rozmowy gluchy telefon... na ostatnim spotkaniu była trochę jakby nieobecna,zero czułości nie chciała się całować przytulać nic.. odniosłem wrażenie jakby uciekała..Właśnie wtedy to się zaczęło. Jestem zmartwiony i boje się. Koleżanki jako kobiety co myślicie i co doradzancie

Gość gość
Myślę, że powinieneś rozglądać się powoli za kimś innym, ale mimo wszystko NA RAZIE nie zrywać tej relacji. Pozdrawiam.