Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż okazuje uczucia tylko po alkoholu...

Polecane posty

Gość gość

Zaczyna się to dla mnie robić dziwne. Na co dzień niewiele już ze soba rozmawiamy a jeśli już to wymienimy 2-3 zdania i tyle. Pocałunki, przytulanie sie, jakiekolwiek okazywanie uczuć poszło w niepamięć. Długo próbowałam to zmienić, ostatnio sie poddalam. Chyba nie tak wyobrażałam sobie małżeństwo. Miłość trzeba pielęgnować... Jesteśmy 3 lata po slubie. Mąż nie pije zbyt często. Raz na dwa tygodnie/raz w tygodniu wypije z kolega pare piw. I wtedy sie zaczyna... Wtedy nagle chce ze mna rozmawiac o uczuciach, nagle widzi we mnie kobietę i zbiera mu sie na amory. Rano wszystko wraca do normy. Coś nie halo...

Gość gość
pewnie ma kogos na boku a ty jestes opcja awaryjna jak mu wrobelek stanie hehe :)))

Gość gość
Może po prostu przemęczony?!

Gość gość
Mój ex kocham cię mówił też zawsze po alkoholu. A że pił codziennie, więc mówił często i więc odeszłam.

Gość gość
Przepraszam bardzo. Oboje pracujemy po 8 godzin. Wszystkim w domu zajmuje sie ja. Do tego jest 3 letni syn. Maz kazda wolna chwile spędza wylegujac się na kanapie i siedzeniem w internecie. Ja też jestem nie raz zmeczona ale to ze pracuje nie zwalnia mnie z obowiązku dbania o dom bo jestem zmeczona, zbania o rodzine i pielęgnowania wiezi bo jestem zmeczona skoro ta rodzine zalozylam. Dziecku tez mam przestac okazywac uczucia bo pracuje i jestem zmeczona? Nie przesadzajmy... To zeby sie do kogoś chociaz usmiechnac czy przytulić na pare sekund nie wymaga tygodniowego urlopu!

Gość gość
Z moim ex tez tak bylo! Tesciu alkoholik?? Uwazaj

Gość gość
masz to na co sie godzisz

Gość gość
Pudło: ) przed małżeństwem okolo 3-4 lat mieliśmy wspólna paczkę, dobrze sie znaliśmy

Gość gość
Porozmawiaj z nim, nie z nami bo ciężko Ci będzie jakąkolwiek mądrą wypowiedź przeczytać.

Gość gość
Porozmawiaj z nim, nie z nami bo ciężko Ci będzie jakąkolwiek mądrą wypowiedź przeczytać. xxxxx Czemu nie będzie mądrych wypowiedzi ? Myślę, że powinien n************lać wódę codziennie i będzie ok.

Gość gość
Ale madre te wypowiedzi. Chyba po to jest te forum zeby mozna bylo sie poradzic, wymienic doswiadczeniami, porozmawiac????

Gość gość
Debil ten Twoj mąż ;D

Gość gość
A rozmawiałaś z nim o tym? Porozmawiaj szczerze powiedz ze nie chcesz być w takim związku, ze zastanawiasz sie co jest nie tak, powiedz wszystko ze czujesz sie zaniedbana ze wszystko na twojej glowie starasz dbasz a niego o dziecko o dom a on nawet cie nie przytuli nie zainteresuje sie toba, nie porozmawia, nie powie dobrego słowa. Zle ci jest z tym i zastanawiasz sie co się dzieje, powiedz ze to się musi zmienić bo ty nie chcesz tak zyc. A jesli cos jest nie tak to trzeba otwarcie sobie powiedziec i sie rozstać. Powiedz to wszystko spokojnie, powiedz ze ty chcesz być kochana i zauważona bo na to zasługujesz i jesli on nie moze z jakiś powodów ci tego dać to ty nie będziesz na nim wisieć i sie narzucać.

Gość gość
To niech częściej pije. Albo mu powiedz; albo zadbasz o mnie albo zrobi to ktoś inny.

Gość gość
moze sex to dla niego stress? :)

Gość gość
Po alkoholu kazda jest ładna.

Gość gość
Po alkoholu to nie jednemu włącza się uczuciowość. haha