Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiacz1

Produkty Sanex

Polecane posty

Witam, zostałam ambasadorką produktów Sanex. Z cała odpowiedzialnością polecam Wam te produkty, Dostałam do testowania żel pod prysznic oraz kulkę-antyperspirant. Produkty te są przebadane w laboratoriach. zawierają formułę Dermo Activ 3, , która zawiera aktywne składniki spełniające trzy podstawowe wymagania skóry czyli ochronę, głębokie nawilżenie oraz naturalną równowagę ph. Jest kilka wariantów do różnych typów skóry. W żelach zawarte są : kwas mlekowy, siarczan cynku, naturalne identyczne z występującymi w skórze czynniki nawilżają.c, antyperspiranty zawierają: sole glinu, emolienty, substancje zapachowe. Polecam Wam je ja sprawdziłam na sobie , pięknie pachną i spełniają swoją

Gość gosiaczI
myjąc się tymi żelami , bezwzglednymi dla tłuszczu ważyłam 113 kg a teraz zmywam nimi tłuszcz z brzucha i ważę 110 kg . produkty te powodują także , że zaczęlam mieć powodzenie u mężczyzn , podrywają mnie chłopaki z naprzeciwka ulicy , na której mieszkam

Gość oszkaa
Mam zel pod prysznic ten do bardzo suchej skory dobrze nawilza i ladnie pachnie :)

Gość gość
To teraz KUUUUUUVRWY się ambasadorkami nazywają? Ciekawe... WON WYWŁOKO reklamowa!!!