Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinaa22

Brat dla Brata

Polecane posty

To byla ciezka historia poniewaz moj poprzedni zwiazek byl toksyczny i niszczacy. Bylam z czlowiekiem z ktorym odrazu wyjechalam za granice i okazalo sie ze lubi cpac, jarac.. stwierdzilam ze go nie zostawie tylko dlatego i bede chciala mu pomoc ale nic nie pomagalo nie sluchal ja plakalam.. w koncu zaszlam w ciaze powiedzial ze wszystko sie zmieni, ale bylo odwrotnie .. zmuszal mnie do pracy na magazynie gdzie w 2 miesiacu bardzo sie zle czulam. zaczely sie krwawienia i tak 2 miesiace gdzie pewnego dnia przyszlam i poronilam on wszedl do pokoju i powiedzial ''boze znowu ryczysz'' ale zobaczyl co sie dzieje i mi pomogl.

Gość gość
i odtąd żyliście długo i szczęśliwie a jego brat usechł z zazdrości , już pisałaś tę historię miłosno-rodzinną

zjechalismy do polski gdzie blagalam zeby sie wyprowadzil i dal mi spokuj ale on nie chcial.. pewnego dnia przyjechal jego brat i mu opowiedzialam o tym spedzilismy kilka ddni razem i poprosil mnie zebym z nim uciekla i ucieklam .. jestesmy teraz najszczesliwsza para na swiecie ale czas wracac do pl a jego rodzina jest przeciwko mnie

tak ale co ja mkam zrobic wziasc cala jego rodzine na rozmowe i opowiedziec jak bylo ... nie wiem