Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyna K

Karma Whiskas dla Twojego pupila

Polecane posty

Gość Lucyna K

Whiskas to najlepsza karma dla naszych kotów. Występuje w wielu wariantach smakowych. Jest zbilansowana i dopasowana do każdego wieku kota czyli można dbać o swojego kotka od "maluszka do staruszka". Whiskas w swoim asortymencie posiada karmy suche i mokre. Karma ta zapewnia kotu wszystko to czego potrzebuje. Karmy whiskas zawierają odpowiedni poziom minerałów, by wspierać zdrowie dróg moczowych, cynk który zapewnia zdrową skórę i sierść oraz nie posiadają sztucznych dodatków smakowych, kolorantów i konserwantów. Karmy te, to zbilansowany, kompletny pokarm z witaminami i minerałami aby koty żyły długo i zdrowo. Teraz karma WHISKAS z udoskonaloną formułą i większą ilością przepysznych pasztecików w karmie suchej. Udoskonalona formuła powoduje, że karma jeszcze lepiej smakuje pupilom. Przekonaj się sam! Mój kot najbardziej preferuje dania drobiowe w galarecie z "Kurczakiem, Kaczką, Drobiem, Indykiem" natomiast suchą karmę wybiera z wołowiną i oczywiście tą która zawiera większą ilość przepysznych pasztecików. Wszystkie koty polecają WHISKAS z udoskonaloną formułą. Twój kot kupowałby WHISKAS!

Gość gość
Sorry, ale whiskas to mozna dac kotowi raz w tygodniu jako przysmak. A nie jako jedzenie na codzien. Nie jestesm fanatyczna, ale 4% miesa w karmie (reszta to przetworzone smieci) to zadne zdrowie.

Gość gość
Whiskas przysmakiem? Sorry, ale nawet podwórkowe koty nie zawsze chcą to jeść.:)

Gość gość
Ja też preferuje Whiskas dla kotów, ze wszystkich karm które jadły to Whiskas jedzą najchętniej. Trzeba pamiętać aby odpowiednio dobierać porcję jedzenia do wymagań i potrzeb kota. Odpowiednie dieta nie jest sama w sobie przepisem na sukces, należy zapewnić kotu odpowiednią dawkę ruchu i rozrywki.

Gość gość
Osobiście uważam, że karmy i produkty Whiskas są bardzo dobre dla kotów. Jeśli chodzi o suchą karmę to podaję kotowi 2 razy dziennie wydzieloną, odpowiednią dla niego porcję. Natomiast saszetki i puszki dodaję do ryżu kaszy które gotuje. Taki oto posiłek jest bardzo chętnie zjadany przez kotka. Dostęp do czystej i świeżej wody również jest bardzo ważny. Co do mleka to również kot dostaje te "Whiskasowe" i jest bardzo chętnie wypijane co do kropelki :D

Gość gość
przestań spamować tą trucizną!!!!!!

Gość gość
Nie pasuje ci to nie wchodź w ten temat na forum. Nikt tu nic nie spamuje...

Gość gość
ty spamujesz tym syfem i będę wchodził gdzie mi się podoba, a zwłaszcza w tematy gdzie ktoś próbuję namawiać do trucia zwierząt. a jak chcesz spamować syfem to sobie wykup baner

Gość gość
Dokładnie, ciągle namawiają do trucia kotów tym śmieciowym żarciem z 4% mięsa. Niewydolność nerek na bank. Każdy ma prawo truć kota, czym chce, tym bardziej, że po 5 latach najczęściej masz go z głowy. Wtedy albo zmądrzejesz, albo trujesz następnego. Jak już karma to nie z marketów, tylko Hills, Royal, Animonda, Acana, Bosch, możeod biedy Purina, bo oni mają też karmy lecznicze o podobnym smaku i zapachu. Kot karmiony syfem z marketu nie zje karmy leczniczej, potem sypiesz wyłapywacze fosforu jak nie zje karm typu renal:-(

Gość gość
Kotom smakują te karmy komercyjne, sierść błyszczy, jest super,a po kilku latach pojawia się problem. Wszystkie znane mi koty karmione tym Whiskasem i Kitekatem mają problem z nerkami, cukrzycę i inne atrakcje. Ma ktoś kota w wieku 15-18 lat karmionego tym Whiskasem to niech się pochwali :-D

Gość gość
Mój kot ma 12 lat i jest karmiony Whiskasem. Jest zdrowy, energiczny, nie ma problemów z żołądkiem ani nerkami. Dostaje Anit-Hairball, nie wymiotuje kłakami, nie ma żadnych problemów z trawieniem. Mleko pije tylko od Whiskasa a krowiego nie ruszy. Co tu dużo mówić, jest zadowolony i kupowałby Whiskas

Gość gość
Absolutna rewelacja, mój były kot żył 11 lat i był karmiony Whiskasem od juniora. Niestety miał raka, ale to nie z powodu karmy, tylko pecha. Umarł ze zdrowymi nerkami, tylko po operacji miał przerzuty. Whiskas tak mu smakował, że nic poza tym nie jadł, nie ruszył mięsaani niczego, co nie było Whiskasem. Tylko 3 razy w życiu miał biegunkę, poza tym był zdrowy i dobrze wyglądał, aż pojawił się guz, który okazał się rakiem. Do końca życia jadł Whiskas, nic poza tym

Gość Kamila Wiem Jak Karmić
Mój kotek miał okazję przetestować karmę suchą jak i mokrą firmy Whiskas. Pełnowartościowy posiłek, który dostarcza tych wszystkich niezbędnych składników odżywczych. Różne warianty smakowe, mój uwielbia wszystkie!

Mój kotek jest kotem domowym i uwielbia karmy Whiskas. Jest zdrowy. Ma ładną błyszczącą sierść a weterynarza widuje tylko podczas rutynowych wizyt.

Gość gość
Ile masz płacone za negowanie karmy Whiskas jełopie??!! Wchodzisz na wszystkie tematy z tym związane i piszesz swoje głupie komentarze

Gość gość
Mam dwa koty, które najchętniej jedzą whiskas. Są super zdrowe, nic im nie dolega, mają świetną formę i wagę, a jedza whiskas na żądanie. Wynika z tego, że to musi jednak być zdrowa i zbilansowana karma. Karmię je i suchą i mokrą i przysmakami whiskas. Jak dla mnie to super jakość i smak w rozsądnej cenie. Dodam, że moi krewni zza oceanu tez preferują whiskas dla swoich kotów.

Gość gość
Oj dziecino jesteś zbyt płytki, żeby napisać coś konkretnego więc nadrabiasz wulgaryzmami. Nie masz czym się zająć to przesiadujesz na forum i chwalisz się swoim potocznym słownictwem.

Gość gość
Karma whiskas to najwiekszy szmelc jakim mozna faszerwac kota. A wy mozecie wsadzic sobie ta reklame gleboko gdzies, bo wystarczy przeczytac skladniki karmy i juz wszystko jasne

Gość gość
Uważam, że w tej cenie co jest karma Whiskas jakość jest w porządku. Karma ma wszystko co potrzeba: zdrowe i zbilansowane składniki, różnorodność jeśli chodzi o smaki - to daje pewność, że kotu nie znudzą się te same posiłki podawane dzień w dzień. Bo kto lubi monotonne jedzenie. Dodatkowo można to urozmaicić suchą karmą z pysznymi (tak miauczy mój kot - że są pyszne!) pasztecikami i mamy świetne i zdrowe jedzonko za niewielki koszt. Karma ma dobry wpływ na układ trawienny i związane z tym sprawy... przynajmniej u naszej kici wszystko w jak najlepszym porządku jeśli chodzi o zdrowie! Nie wspomnę już nawet o gładkiej i błyszczącej sierści. #twójkotkupowałbywhiskas

Gość gość
Polecam wszystkie produkty marki Whiskas. Puszki, saszetki, suche karmy i mleko. Zamiast kupować podróby typu "100 % gwarancji jakości" lepiej wybrać karmę z odpowiedniej marki, która oferuje wszystko czego potrzebuje zwierzak. Można dobrać odpowiednią karmę do wieku kota, co jest bardzo ważne w żywieniu, bo starszy kot ma inne zapotrzebowania niż mały kotek. Co do mleka to razem z moim kotem jesteśmy bardzo zadowoleni. Bo zanim zaczęłam dawać swojemu mleko z Whiskasa to nie przepadał za mlekiem, a teraz wypija bardzo chętnie. Mój kot kupowałby Whiskas

Gość gość
Każdy karmi kota jak chce i czym chce, ale trzeba mu zapewnić odpowiednią dawkę jedzenia do jego potrzeb. Niektórzy gotują ryż lub kaszę lub nawet makaron i mieszają to np z saszetkami i mięsem z puszki. A niektórzy dają samo, gotowe z puszki. To zależy od przyzwyczajenia kota jak i jego właściciela, ale takie długotrwałe żywnie jednym i tym samym sposobem kiedyś znudzi kota. Polecam stosowanie kilku rodzajów np saszetek czy puszek. Sposób np z ryżem wymieszanym z mięsem też jest dobry, ale nie zawsze kot bedzie chętny żeby to jeść. Natomiast nie polecam i bardzo odradzam żywić kota karmą dla psów. Każdy zwierzak jest inny i ma inne potrzeby, czasami można zaszkodzić pupilowi takim sposobem karmienia.

mój kot - brytyjski, który nie dotknie normalnego jedzenia tą karmę akurat uwielbia jako jedną z nielicznych

To co piszecie to nie prawda. Karma Whiskas jest bardzo dobra dla naszych pupili . Futerko jest po niej błyszczące i zwierzątko dobrze się rozwija. Moja kicia je od małego tylko Whiskasa i wyrosła na dorodną kocicę bez jakichkolwiek problemów zdrowotnych .

Gość gość
Szczerze stwierdzam, że karma marki Whiskas jest idealna na posiłek czy przekąskę dla naszych pupili. Moja kicia ma przyjemność testować karmę i suchą i mokrą. Najbardziej lubi saszetki. Od samego rana codziennie słyszę głośne miaaau miaaau mojej Czikity. Nie daje mi spokoju póki nie dam jej Whiskasa. W naszym domu jest jedna i najważniejsza zasada: najpierw je kot, później ludzie. ;-)