Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czekać na faceta który jest w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie czy uważacie że warto czkać na faceta który jest w więzieniu raz już tam był wyszedł i po 11 miesiącach znów tam trawił czekałam za pierwszym razem dwa lata

Gość gość
Za co siedzi?

Nie czekałabym. Nie chciałabym być z kryminalistą.

Gość gość
No ładnie, mniej niż rok na wolności i znowu w więzieniu... Ja się z patologią nie zadaję, ale to chyba ty powinnaś podjąć decyzję, czy czekać na niego.

Gość gość
trawił tam za pobicie po pijanemu. Wiem że to ja powinnam podjąć decyzje ale nie potrawie rozum mówi zostaw a serce co innego i powiem szczerze że zaczyna mnie to męczyć bardzo

Gość gość
Z pewnością cię to męczy, ale powinnaś się zastanowić, jaka przyszłość czeka cię z człowiekiem, który będzie co rok lub dwa trafiał do więzienia. Skoro tak pobił kogoś po pijanemu, że aż trafił do więzienia, może kiedyś w stanie upojenia podnieść rękę na ciebie.

Gość gość
Jak za pobicie to bandzior. Rzuć i znajdź sobie normalnego.

Gość gość
ja czekałam na faceta 5 lat ,ale trafił za przestepstwo gospodarcze,chciał sie szybko dorobic ,nikogo nie krzywdzuł tylko państwo okradał. 5 lat bo wrzucili go w zorganzowaną grupe. Teraz jest moim mezem od 8 lat i wiem ze było warto. Jakby po pijaku zrobił burde i za to go zamkneli to bym olała ciepłym moczem

Gość gość
Dzięki właśnie też o tym myślę.

Gość gość
Mojej koleżanki ojciec trafił za pobicie ze skutkiem śmiertelnym na 8 lat. Jej mama czekała. Wyszedł, wzięli ślub, urodziła się moja koleżanka a on zaczął chlać, zdradzać na potegę i robić awantury. Kobieta zniszczyła sobie życie przez swoją naiwność.

Gość gość
Czekaj albo znajdź sobie innego kryminalistę. W końcu nikt cię tak dobrze nie wyru/cha jak bad boy :)

Gość gość
Nie wiąż się nigdy z porządnym facetem, czy taki dostarczy ci wrażeń, jakie jest w stanie zapewnic ci bad boy? :) Zastanów się. Odwiedzaj go regularnie, pieprzcie się na widzeniach i najlepiej urodź mu dziecko, na pewno będziecie szczęśliwą rodziną :D

Gość gość
W pewnością Cię to męczy a jak wyjdzie to on będzie Cię męczył