Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 16 partnerów seksualnych to dużo??

Polecane posty

Gość gość
Nie wszystko mnie kręci, a już analiza na pewno nie!!!!

Gość gość
Znowu prowokacja a prawiki szaleją. Mam dla was radę chłopaki, umówcie się z jakąś brzydulą, zaciśnijcie zęby i zróbcie to w końcu bo jak widzę wasz ból d**y to mi się smutno robi.

Gość gość
Jak mnie irytują takie świętoszki. Facet moze mieć 30 lub wiecej, a kobieta najlepiej ma byc dziewica. Średniowiecze, zakłamanie, hipokryzja. Idźcie krzewić swoje ideały do muzułmanów, a i tak tam uprawia sie anal, zeby byc niby dziewica.

Gość gość
16 - duuuuużo. To jakieś wyścigi? Kto więcej? Maraton jakiś? Nie, nie wpisujcie mnie na liste, nie będę brać udzialu. Ale popatrze :classic_cool:

Gość gość
Kurde co się z tymi ludźmi dzieje ,oddzielać sex od uczucia... Tak robią zwierzęta. Serio 30 ? Nie znam żadnego kumpla który miałby więcej niż 5 a nie jest przykładem moralności.

Gość gość
Chyba graja w "kto da więcej" :classic_cool: Ciekawe czy im za to płacą ;)

Gość a po co prawik
ma to robic z brzydula?

Gość nie chcialbym takiej
co miala anal?

Gość gość
Jak na PL to sporo... Jak na UK średnio

Gość gość
Uwazasz, ze jak mieli 5 to duzo? Widocznie w takim towarzystwie sie obracasz.

Gość gość
"Uwazasz, ze jak mieli 5 to duzo? Widocznie w takim towarzystwie sie obracasz. " O, to zdanie mi sie podoba! Racja! Każdy się obraca w jakimś towarzystwie, jedni w takim drudzy w takim. I tego się trzymajmy.

Gość gość
Ale kto powiedział, że seks nie można oddzielić od miłości, przecież człowiek ma swoje potrzeby,jak się jest młodym to jedni szaleją,inni nie,jedni zaliczają wpadkę, inni kochają jedna osobę na zabójstwa aby po latach albowiem nią rozczarować albo przeżyć całe życie. Autorka pewnie się naczytała średniowiecza na kafe i się załamała. Nie ma czym.Uwierz mi,niejedna Ci zazdrości.

Gość gość
Oczywiście, że niejedna zazdrości, w środowisku w którym się obraca.

Gość gość
21:04 hahaha,pocieszajcie się świętoszki! Albo inaczej,jak wchodzicie na ero to musicie być niewyroochane i marzące,takie są najgorsze haha :)

Gość gość
No ale o co chodzi? Przecież mówię, ze w środowisku w którym sie obracasz niejedna ci zazdrości. Bo chyba że próbujesz wmówić sobie, że wszyscy ci zazdroszczą. To by świadczyło o fanatyzmie seksualnym, ktory objawia się w dokładnie ten sam sposób jak każdy inny fanatyzm, np. religijny.

Gość gość
Nie masz hiv ? Badałaś się kiedyś?

Gość gość
Od 12 lat jestem wierna.Nie mam HIV ani innego g****a.Ale dajecie stereotypy...

Gość gość
Autorko myślę że16 to dużo, ale nie potepiam. Myślę, że nawet trochę zazdroszczę. Ja trzymalam cnotę do ślubu. Mąż uczyl mnie wszystkiego i muszę przyznać jest niezły w te klocki. Ale teraz mam problem, bo ciekawość jak byloby z innymi facetami bierze górę.

Gość gość
Ostatnio mam czas posuchy w związku i przypominam sobie niektóre z moich seksualnych przeżyć to aż robi mi się gorąco. Wiem,że niektórzy z moich byłych kochanków chętnie by się ze mną spotkali,ale kiedy już jestem blisko to przytomnieje,wraca rozsądek, bo wtedy nic już by nie było takie same...Także gość 22:33 myślę, że obie po fakcie byśmy żałowały...

Gość gość
Tak, tak wiem wyrzuty sumienia. Ale z drugiej strony życie jest takie krótkie. Czy warto tracić szansę na cudowne chwile relaksu i rozkoszy?

Gość
bardzo duzo (dla mnie), ale nie oceniam, skoro ci to pasowało... jednak dwucyfrowa liczba partnerów o czymś mówi-chyba ze sie zmieniłaś...:) i wcale nie chodzi mi tu o jakieś wyzywanie od zdzir jak niektórzy piszą- tylko bardziej o twoją " wrażliwość" i uczucia. :)

Gość gość
To,że ktoś miał iluś tam partnerów w seksie nie znaczy że jest niewrażliwy.

Gość zazwyczaj kobiety
ktore mialy wielu partnerow sa mniej wrazliwe

Gość Giuseppe Ottaviani
Dla mnie dużo, ale co ja tam wiem. W sumie wystarczyła by mi jedna i bym nie płakał. :P Ale życie pisze własne scenariusze i tak z niejednego pieca chleb się jadło. I każdy smakował na swój sposób.

Gość gość
A mnie najbardziej wkurzają takie baby,które od liceum czy studiów są z jednym jedynym i nie ważne że koleś je zdradza,drze ryja i ma w doopie rodzine,ale jest,a one takie dumne i "szczęśliwe ", brzydzace się zdrady "a tfu" i wpatrzone w swojego Januszka,bo przecież on taki "cudowny".Śmiech na sali:-)Wolę tych 16 autorki!

Gość gość
16 na kochanke ok. Na zone nigdy.

Gość gość
16 - stu na kochanków jak najbardziej, na męża wybierajcie fajnych facetów a nie roochaczy ;-)

Gość gość
to która jeszcze miała 16-stu lub więcej?:)

Gość gość
Ja mialem sporo kobiet i uwazam ze jest rownouprawnienie . Kobieta tez ma prawo sie pobawic. Wiec sie nie przejmuj. Ale takim zacofanca jak tu na forum nie mow o tym bo beda mieli Cie za dziwke.