Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobilam coś strasznego :C

Polecane posty

Gość gość
pisalam to na powaznie.. czuję się zbrukana choc nie robilam loda, minety tez nie mialam robionej...jestem dziewicą , nie calowalam się nigdy ale to mnie boli , ze dalam sb wlozyc pare razy palca w cipkę bo palcowka to nie byla, slaby byl

Gość gość
Proszę nieh ktoś mnie pocieszy

Gość gość
Ale dałaś mu cipcię i był szczesliwy... kobiety przeciez po to są... pomyśl , że zrobiłas mu dobrze....

Gość gość
Ale twoja szparka też się śliniła z rozkoszy jak on ci tam merdał paluchem, więc było ci dobrze? no to czego załujesz dziewczyno? A że był brzydki? im brzydszy tym przyjemniej...

Gość gość
po prostu chciałabym cofnąć czas i kiecki x Niestety, kiecki cofnąć się nie da...

Gość gość
mam ochotę popełnic samobójstwo i to nie zart, powinnam poczekać z tym na swojego chlopaka a nie z obcym na pierwszym spotkaniu po alkoholu

Gość gość
to nie byla nawet prawdziwa palcówka... wlozyl co nie co, chciał minete zrobić ale nie chciałam

Gość gość
Dziewczyno! otrząsnij się wreszcie i przestań myslec o głupotach... Każdy popełnia błędy... Co innego gdyby doszło między wami do wspólżycia i zaszłabyś w ciązę... ale w tym wypadku , nic się nie stało i przestań histeryzować... po prostu zajmij się czymś i nie myśl otym...

Gość gość
a może wlozyl mi penisa na chwilę .. ;/ myslalam,ze to palce... ale lezelismy obok sb więc...

Gość gość
raczej trudno by mu bylo.