Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochani co kupić na 50lecie ślubu teściom?macie jakieś pomysły?

Polecane posty

Gość gość

za miesiąc będzie 50-lecie ślubu mojej tesciowej i tescia. będzie uroczysta msza i obiad w restauracji. jestem z mężem dopiero rok i tesciow tak naprawdę za dobrze nie znam (bo mieszkamy bardzo daleko od nich) nie mam pojęcia co moge im kupić?

Gość gość
wynajmij im postawnego murzyna i cycatą blondyneczkę, niech sie rozerwą. spoko, to dowcip, bez nerwów :P

Gość gość
Wibrator obustronny

Gość gość
Komplet mebli ogrodowych

Gość gość
a cos bardziej serio napiszecie?

Gość gość
serią to tylko kałasznikow :) zastawa, sztućce, expres do kawy lub herbaty, robot kuchenny.

Gość gość
Moi klienci często na taką okazję wybierają komplet pościeli wełnianej ( merynos,kaszmir ,camel ) i wiem,że to się "dziadkom "podoba . Nie kupuj nic do tzw.szuflady ( poszwy ,ręczniki ,obrusy ) ludzie w tym wieku zazwyczaj wszystko już mają i prezent "wędruje" do wnuków . Zastanowiłabym się jeszcze nad jakąś wycieczką oczywiście jeżeli oboje są sprawni i chętni do podróży .

Gość gość
W ubiegłym roku moja chrzestna z mężem obchodzili 50 rocznicę ślubu. Kupiłam im koc wełniany i komplet pościeli a moi rodzice kołdrę wełnianą i poduszki. Podobno byli zachwyceni - tak doniosła mi później ich córka. Ja zamówiłam wszystko przez internet na www.taniaposciel.pl i wszystko miałam na drugi dzień w domu.

Gość gość
wycieczke do Czestochowy,Lichenia? jakas jednodniowa autokarowa lub dalej Rzym o ile cie stac staruchy lubia jezdzic po kopsciolach i zwiedzac takie miejsca,albo ze dwa dni nad morzem,jakies ksiazki? pnerumerate jakichs koscielnych czasopis i niezawodne zawsze kosmetyki albo kosz slodyczy z flacha dobrego likieru

Gość gość
kosz slodyczy to dobry pomysl wydaje mi sie najlepszy :) dostepne sa takie wszedzie,albo mozesz poptrosic o zrobienie w auchanie np koszt to okolo 80-150 zl w zaleznosci co tam nawala :)

Gość gość
Musisz wybrać coś mało osobistego ale za to niech przypomina o jubileuszu. Może to być np komplet kubeczków dla Wyjątkowej pary http://sklepzupominkami.com.pl/slub-slubne-rocznica/2311-kubek-kubki-zony-meza-na-slub-rocznice.html albo piękna poduszka z nadrukiem z okazji rocznicy albo piękną podkowę z 50 albo barek w kształcie stołu(symbol rodziny) z 50 i jeszcze setki innych propozycji na http://sklepzupominkami.com.pl/

Gość gość
turnus weekendowy w hotelu ze spa to strzał w dziesiątkę. Polecam wybrać Ciechocinek i hotel Abidar ze względu iż miejsce to przeznaczone jest dla seniorów czyli idealnie na prezent dla twoich teściów :) Hotel bardzo kameralny, całkiem niedrogi a co najważniejsze ma bardzo nowoczesne spa :) W cenie noclegu możliwość korzystania z sauny i jacuzzi

Gość garnkowapani
A może coś z klasą? Starsi ludzie bardzo cenią sobie dobrą zastawę lub sztućce. Może jakiś zestaw od gerlacha? W końcu ta marka jest znana od lat więc na pewno mają z nią wspomnienia z rodzinnych domów.

Gość judysiaO
To nie głupi pomysł ;) zwłaszcza jeżeli chodzi o trafność z marką. Na pewno u nich w domu się tego używało więc docenią ;)