Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od ilu cm uda są grube?

Polecane posty

Gość gość

dla niskiej, średniej i wysokiej kobiety waszym zdaniem?

Gość gość
Wiesz, ilu ludzi tyle gustów. No i faktycznie wzrost ma znaczenie, im niższa kobieta tym łatwiej wygląda na grubszą zwłaszcza w udach i brzuchu. Ja jestem niska, no nie jakoś bardzo ale mierzę ledwie 164 cm. w udzie mam 53 cm i uważam, że mogłyby być szczuplejsze, ale tragicznie nie jest. moja koleżanka (obie mamy po 33 lata) ma ok 54 cm w udzie ale ona mierzy ok 170 cm wiec to wygląda u niej dużo lepiej. mam znajomą którą ma tyle wzrostu co ja a w udzie ma ponad 60 cm i to jest dopiero udziec!! a z kolei jedna taka 27-latka którą znam , wzrost ok 166-67 cm i ma tak chude uda, że wygląda to koszamrnie wręcz... to uważam, że jednak te 50-54 cm to taka norma...

Gość prawictwo pospolite 152
to bardzo trudne pytanie .. Powiem ci szczerze ze grubosc ud pownien zalezec od wzrostu dziewczyny i od jej sylwetki Na przyklad grube uda u wysokiej dziewczyny wyglądają bardzo żle .. Natomiast u niskiej niekoniecznie tak jest .. Grube mogą sie podobać , jesli ma kobiece kształty Ta laska niżej jest wysoka , a uda ? Oczywiscie ma szczupłe https://www.youtube.com/watch?v=-BZKi5RYoaI

ta panna jest niska , a uda ? Ma grube i wyglada zgrabnie http://www.fotosik.pl/zdjecie/04824ef0c0b42950 Natomiast nie wyobrażam sobie laski co ma 177 cm wzrostu z grubymi udami , to wyglądałoby paskudnie

Gość Gothic
Ja jestem facetem, mam 29 lat, 183 cm, 75 kilogramów. Mam w środkowej części uda mam 51 cm obwodu.

ale mówi się ze idealna grubośc uda to około 48 cm to nie zawsze jest prawda , bo zależy od sylwetki Niektóre panny mogą wyglądać fajnie z grubszymi niż 48 cm

Gość Gothic
Powyżej 60 cm to już moim zdaniem "locha" / "chrum, chrum".

Gość gość
ja mam 51cm w udzie i uważam że są sam raz da mnie (jestem niska :) )