Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lampiarka

czy wam też NIE PODOBA się Cristiano Ronaldo. skąd te zachwyty nad nim?

Polecane posty

Mam 23 lata, jak każda laska w tym wieku powinnam sikać na widok Cristiano Ronaldo. Ale szczerze? jakoś mnie on nie rusza. Jasne jest przystojny ale od razu żeby był ideałem piękna? Ma piękne ciało to fakt. ale bez przesady. Przecież jest wielu sportowców, modelów którzy ciało mają lepsze od niego. Wiadomo fajnie by było mieć takiego Cristianko w łóżku , ale no nie jest to chyba aż tak piękny meżczyzna na jakiego się go kreuje. Np Beckham jest na maksa męski to jest dla mnie ideał. Nie wiem np. Piotr Polk gdy był młody przepiękny facet, widziałam go jak grał księdza no poprostu boski... To są piękni faceci a nie gość który depiluje sobie 90 proc swojego ciała, jest wygładzony, zjarany na solarium i ma włoski na żel jak c***a. W dodadku odrzuca mnie swoim zachowaniem ciapowatym

Gość gość
S********J

Gość gość
Wiesz, kiedyś koleżanka mi powiedziała, że kiedy była w Krajach Południowych ilość pięknych meżczyzn ją przytłaczał. Chodziła po ulicy i się zakochiwała, a tutaj.... poziom urody facetów pozostawia bez komentarza. My w Polsce jesteśmy zawsze zacofani. Na świecie jest moda na przesadne dbanie o siebie, i tacy faceci są na topie. my tego nie rozumiemy bo żyjemy schematami z lat 80 tych, facet musi być owłosiony, upocony i w tanich ciuchach bez polotu wtedy jest męski. a już odstępstwo od tej normy to pedał . Kiedyś dojdzie do nas moda z zachodu i wtedy dużo ludzi pogodzi się z tym że Ronaldo to jednak przystojny facet

Gość gość
Dokładanie, u nas w kraju facet jak o siebie dba to odrazu pedał.

Gość gość
Poziom urody facetów w Polsce pozostawiam bez komenatarza.

Gość gość
"kiedyś dojdzie do nas moda z zachodu" i wtedy wszystkie pedały zakochają sie w ronaldo:)

Gość gość
pisze sam ze sobo kaleka j****y hih

Gość gość
"poziom urody facetów pozostawiam bez komentarza" a ja poziom twojej mentalności

Gość gość
10:52 akurat to, że facet jest owłosiony, to nie jest przejaw zacofania. Spocony, nie dbający o higienę osobistą, to już inna kwestia. Taaa, moda z Zachodu, rzeczywiście ideał ... :D A Ronaldo nie jest dla mnie przystojny, kwestia gustu i z niczym nie muszę się godzić, bo tobie się coś wydaje

Gość gość
wy tak serio? chodzicie po ulicach jeździcie po świecie robicie cokolwiek i myślicie tylko o jednym? o poziomie urody facetów?

Gość gość
do czego wam taki wskaxnik statystyczny? planujecie sie jepac z kim popadnie?

Gość gość
10:52 to jest kwetia gustu ,nie kazda kobieta musi sikac za ciapakami Zreszta czy np danny devito jest piekny?ma pochodzenie wloskie poludniowe wiec powinien a Szwarzenegger to przy nim wyplosz i brzydal

Gość gość
Byłam kilka miesięcy z partnerem w Hiszpanii kiedy tam pracował. Na wielu mężczyzn przez cały pobyt widziałam tylko kilku naprawdę przystojnych. Reszta wyglądała jak zwykłe przeciętniaki. To czy ktoś jest przystojny, to tylko kwestia naszego gustu. Latynosi nie są aż tacy zachwycający jak są kreowani w serialach i filmach. Zetknięcie się z rzeczywistością, to nie pobyt w hotelu gdzie zatrudniani są tylko "przystojni".

Gość gość
Tez. Taka tzipcia i kojarzy mi się z cyganem a ich nie lubię.

Gość gość
no dobra sprbuje sie wam pomódz jakoś pomimo waszego uposledzenia. spróbujcie to skorelować z jakimis innymi wskaxnikami. np poziomem bezrobocia, średnia temperatura ewentualnie zarobkami. można z tego wyciągnąć ciekawe wnioski...np ile byście zarobiły na dawaniu doopy w ciągu roku

Gość gość
sam jesteś upośledzony, trollu z 11:08, temat jest o czym innym, więc idź trollowac gdzie indziej, bo tu ci kiepsko idzie 💤

Gość gość
nie pójde. bede z premedytacją obniżał poziom urody na tym topiku:P

Gość gość
gość dziś Wystarczy, że w Hiszpanii i Portugalii dalej panuje stereotyp na temat kobiet z tej części Europy. Jak tam jedziesz do kogoś, a nie na wycieczkę, to pewnie do pracy w burdelu. Kilka razy spotkałam się z takimi poglądami u kolegów mojego partnera, a jeszcze nie raz miałam tego typu propozycje :/ W każdym kraju są różne stereotypy, ale my sami je wyrabiamy. Ci debile byli zdziwieni, że im wprost odmawiam, a nie ochoczo rozkładam nogi przed latynoskim bogiem. To są niestety zwykłe niewykształcone buraki zapatrzone w siebie.

Gość gość
11:14, forum jest dla wszystkich, więc sobie pisz gdzie chcesz, szkoda tylko, że nie masz nic sensownego do powiedzenia...

Gość gość
" ilość pięknych meżczyzn ją przytłaczał. Chodziła po ulicy i się zakochiwała".. I to tyle odnosnie mentalnosci kobiet

Gość gość
Nie wszystkich kobiet, tylko jakiejś konkretnej, a może i fikcyjnej na potrzeby topiku :P

Gość gość
"Ci debile byli zdziwieni, że im wprost odmawiam, a nie ochoczo rozkładam nogi przed latynoskim bogiem. To są niestety zwykłe niewykształcone buraki zapatrzone w siebie." X Podziekuj za opinie swoim rodaczkom,nie sadze by to zachowanie wzielo sie znikąd.

Gość gość
ja im sie nie dziwie, że są zapatrzeni w siebie skoro odbywa sie tam emigracja polskich kobiet z powodu poziomu urody męzczyzn. zastanawiam sie tylko kto tam komu płaci za rooochanie swoją droga to ciekawe zjawisko tak samo jak turystyka. czy taka jednopłciowa emigracja miała juz kiedyś miejsce i czy z takich samych powodów? słyzałem o emigracji zarobkowej i uchodźcach ale o emigracji miesiączkowej słysze pierwszy raz

Gość gość
ronaldo jest portugalczykiem czyli żydem. pewniie dlatego go tak promuja:)

Gość gość
problem z ronaldo jako piłkarzem jest taki, że pogrązy każdą drużynę w której gra. co innego taki messi

Gość gość
przespałabym się z nim z ciekawości ;) :P

Gość gość
a wg mnie i tak geniuszem piłki jest holender roben. obecnie już dziadek ale ciągle w formie.

Gość gość
11:33 na razie powinien ci wystarczyc misiek dziewczynko. A jak juz dorosniesz to bedziesz musiala poczekac w kolejce do loza Cristiano a ta kolejka jest dluuuuggggaaaa.