Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lampiarka

czy wam też NIE PODOBA się Cristiano Ronaldo. skąd te zachwyty nad nim?

Polecane posty

Gość gość
kolejka to jest do wszystkich sławnych, którzy maja kasą...pewnie do Messiego też :D

Gość gość
ale on z tobą by sie nie przespał. nawet z ciekawości:)

Gość gość
My w Polsce jesteśmy zawsze zacofani. Na świecie jest moda na przesadne dbanie o siebie, i tacy faceci są na topie. my tego nie rozumiemy bo żyjemy schematami z lat 80 tych x KOMPLEKSY i brak zdolności do ulepienia z własnych myśli, własnego zdania. Jeśli jest moda na coś przesadnego, to ja nie widzę przyczyny (poza kompleksami, których akurat na tym tle nie posiadam) aby naśladować czyjąś przesadę, która jest po prostu szkodliwa, głupia i śmieszna.

Gość gość
jedyne kolejki jakie ich interesują to rozgrywek ligowych ewentualnie kolejka transferowa. doopy w ich sytuacji to towar o najmniejszej wartości

Gość gość
gość dziś Co to jest emigracja miesiączkowa? Na kilka miesięcy jak się jeździ do pracy, to są tak zwane zlecenia lub wymiany firmowe. Za dwa miesiące czeka nas znowu taki wyjazd na kilka miesięcy, bo mój partner pracuje w firmie hiszpańskiej, która współpracuje z trzema firmami polskimi. A czyta się ze zrozumieniem, bo o stereotypach jakie tam funkcjonują są jeszcze dzięki kobietom z czasów PRL-u i wyjazdów przed wejściem do. Unii. Wtedy to był standard, że Słowianek w burdelach było od groma i nie każda była do tego zmuszana. Teraz tak masowo w burdelach jest Dominikanek, które rodzinom mówią, że pracują jako sprzątaczki, a nie k***ią się w burdelach.

Gość gość
leżą na ulicy wlatują przez drzwi i okna w czasie burzy lecą razem z wodą z kranu do wanny. a każda jedna głupsza od drugiej. w pewnym sensie im współczuje

Gość gość
to tak jakby sie włamac do sejfu, z którego wypadła na nas tona brylantów. ani sie ruszyc ani spiertalac......porazka

Gość gość
On jest obrzydliwy, prawdziwym kobietom nie podoba się, tylko kryptolesbom, nie ma w sobie nic męskiego

Gość gość
ale rzuty wolne strzela ładne:P

Gość gość
gdyby piłka nożna skłądała sie w całości ze staych fragmentów gry to miałby szanse wpłynąć pozytywnie na los każdego meczu:) a tak potrzebuje 9 giermków, którzy sprowokują w pobliżu pola karnego ewentualnie zajmują sie nabijaniem roznych

Gość gość
*sprowokują faul tzn w sumie to nie wiem jak to z nim wygląda ale coś mi mówi, że taka jest podstawowa taktyka kiedy znajduje sie na boisku

Gość gość
w sumie to mnie nie dziwi bo zydzi tak maja. opieranie strategii na umięjętnościach zawodników nie jest najgorszym pomysłem chociaz i nie najlepszym natomiast ustawianie gry pod jednego w dodatku gwiazde prędzej czy póxniej zakończy sie serią porażek i wykopaniem z klubu. nie ważne. kluby obecnie są srednio zaintersowane piłka nozną.

Gość gość
Chcialybyscie byc doroslym chlopcem placzącym przed kamerami?Ronaldo tak samo jak Biber moze sie poobac tylko niedojrzalym malolatom ,dorosla kobieta woli mezczyze nie placzka

Gość gość
ronaldo jest żydem, kolejna ciekawa teoria kafeteryjna :D

Gość gość
gość dziś ale on z tobą by sie nie przespał. nawet z ciekawości - eeeee to kichha

Gość gość
no niestety wszystko na to wskazuje że jest zydem. pewnie sefardyjczykiem zastanawia mnie czy istnieje jakiś nieformalny podział wpływów pomiędzy nimi a przechrztami hazarskimi np

Gość gość
chociaz jako portugalczyk może być równiez danitą jak spartanie:P jest kilka "teorii" tyle, że wtedy gustowałby w chlopcach:) ale reszta pasuje.

Gość gość
hej dana dana;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
no niestety wszystko na to wskazuje że jest zydem xx czyli co konkretnie ?

Gość gość
konkretnie to historia jak również to czym sie zajmowali portugalczycy w przeszłosci: ukrywaniem templariuszy, zeglarstwem, kolonizacją, niewolnictwem i hadlem

Gość gość
handel niewolnikami to ulubione zajęcie danitów

Gość gość
To ty też może jesteś żydem, bo w Polsce mieszkali i mieszkają żydzi, historia... pieprzysz jak potłuczony

Gość gość
zawsze zakładali przyczółki na wybrzeżach. to gdzie i w jaki sposób wskazuje na to, że mieli szerszy plan jak równiez znajomość geografi świata. mocno podejrzani sa również wikingowie ale prawdopodobnie zostali jedynie wykorzystani i zmanipulowani. co do ronaldo to już raczej pozostała mu kariera celebryty. bekham też jest pieśnia przeszłosci. ostatnio, dosyć dawno temu, słyszałem o nim jako o piłkarzu kiedy kupił go jakiś klub ze stanów ogólnie tacy piłkarze bardziej nakręcaja popularnośc piłki niz stanowia jakąś poważną siłe w samej grze. jest wielu lepszych choć nie tak urodziwych. caa masa. w polsce też jest mnóstwo młodych zdolnych piłkarzy tylko nie dają im grać. no ale polska to polska.

Gość gość
no tak ale ja nie jestem piekny ani sławny:D

Gość gość
niestety odkąd piłka stała sie doena mediów, których główną publike stanowia kobiety trzeba było jakoś zadbac o komercyjny wymiar tego sportu. najepało różnych beckhamów ronaldów maradonów i prawdopodobnie trenerzy pomimo najszczerszych chęci nie mogli tych przygłupów wyrzucić z boiska. tak to wyglada.

Gość gość
oglądalnośc, wpływy z reklam i dewocjonaliów, laski na trybunach, im wiecej lasek tym wiecej softowych ultrasów wreszcie mających jakiś wspólny temat z płcia przeciwna:D

Gość gość
polityka szaliki pieniądze hazard mafia pranie kasy ustawione mecze....a wszystko to takie piekne jak sam ronaldo:)

Gość gość
zaleta zespołów z gwiazdami jest to, że wystarczy kupić jednego człowieka żeby ustawić mecz. w dodatku najczęściej nawet nie trzeba tego robić:D to tak z dziedziny hazardu wszytko kwestia kalkulacji. zalezy co sie bardziej opłaca

Gość gość
to tyle jeżeli chodzi o sport. nawet to baby spiertoliły:P