Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lampiarka

czy wam też NIE PODOBA się Cristiano Ronaldo. skąd te zachwyty nad nim?

Polecane posty

Gość gość
zapewne jakos w przyszłości mistrzostwa świata wygra druzyna najbardziej przystojnych ewentualnie najmodniej ubranych piłkarzy...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona widziałem na necie Ronaldo z gołym fiutem i jajami wpiszcie sobie Cristiano Ronaldo nago

Gość gość
daj spokój tyle emocji sportowych na raz:D

Gość gość
ciekawą rzeczą jaką zauwazyem jest również to, ze kibice rekrutujący się głównie spośród męzczyzn dopingują swoje druzyny równiez te kobiece bo sa wobec nich lojalni. kobiety nie znają takiego pojecia ostatecznym czynnikiem wyznaczajacycm całośc ich zycia emocjonalnego jest przystojny koootas.

Gość gość
gość dziś no niestety wszystko na to wskazuje że jest zydem xx czyli co konkretnie ? gość dziś konkretnie to historia jak również to czym sie zajmowali portugalczycy w przeszłosci: ukrywaniem templariuszy, zeglarstwem, kolonizacją, niewolnictwem i hadlem gość dziś handel niewolnikami to ulubione zajęcie danitów I rozumiem że tym wszystkim zajmował się Cristiano Ronaldo

Gość gość
Podsumowując: z powodu tego że w przeszłości portugalczycy zajmowali się ukrywaniem templariuszy, zeglarstwem, kolonizacją, niewolnictwem i hadlem Cristiano Ronaldo jest żydem

Gość gość
jest żydem, cyklistą oraz masonem, a kto wie, może także illuminatem ;)

Gość gość
ukrywanatemplariuszy, zegluje, kolonizuje,zajmuje się niewolnictwem i hadlem ... hobbistycznie lubi pokopać sobie czasem piłkę

Gość gość
nie wiem czy jest masonem ale ma swoja role do odegrania w sporcie, która polega na zamianie greckiej olimpiady w rzymski cyrk. a ważnych ról nie rozdaje sie gojom

Gość gość
ciekawe ma równiez imie. chrześcijanin. zydzi sami siebie masowo nawracali na chrześcijaństwo żeby sie zakamuflować w nowej teokracji rządzonej obecnie z watykanu zaprowadzonej przy pomocy żyda chrystusa. ja wiem, że dla ciebie brzmi to jak głupota ale tylko dlatego, że jestes głupia

Gość gość
korzenie i geneza europejskiej arystokracji jak i całego feudalizmu równiez sa "zydowskie" ewentualnie na takie maja wyglądac. nie chce mi sie szukac ale w symbolice insygniów monarszych i rodowych merowingów albo i karolingów pełno kabalistycznych symboli w tym tzw gwiazdy dawida zresztą istnieje ciągłośc od czasów babilonu bo to te same rody ewentualnie ten sam pomysł na władze.

Gość gość
ja wiem, że dla ciebie brzmi to jak głupota ale tylko dlatego, że jestes głupia xxx no już się tak nie wysilaj intelektualnie, chłopaku, bo to juz nudne sie robi, podobnie jak ty

Gość gość
oczywiście jest to teoria spiskowa rózniąca sie od historii tym, że jest nieoficjalna aczkolwiek komuś bardzo zależy na tym aby ujrzała swiatło dzienne co może wynikac z kilku powodów. moze bym i o nich napisał ale, że zaraz wpadnie jakiś cwel wyzywajacy mnie od wariatów i paranoików to se daruje tym bardziej, że zweryfikowac to wszystko mogę wielce zawodną metodą zdroworozsądkową.

Gość gość
merowingowie wywodzą swoją genealogie az do jezusa spłodzili nawet historyjki o marie magdalenie, która schroniła sie z synem jezusa w południowej francji. ja osobiście jestem zdania, że sie pusciła z judaszem, który sprzedał przyjaciela za te możliwość a ich potomstwo władało europa przez ponad tysiąc lat:)

Gość BAHIAN KOGOŁCZYK
Czy wy nie wiecie że namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim a Ronaldo jest gejem? Sam się kiedyś przyznał

Gość gość
drużyna piłkarska na boisku gra w 11 zawodników. pewnie to przypadek (których jest całe mnóstwo) ale brakuje dwunastego apostoła. pytanie kto nim jest?

Gość gość
ogladałem trzecią część niezniszczalnych w ostatniej scenie okazao sie, że arnold kocha sie z jet li a sylwek proponuje im swój pokój do igraszek czy cos takiego. tak póxniej o tym myslałem i doszedłem do wniosku, że niepotrzebnie:O

Gość gość
myśle ze zastosowano tu podobną strategie jak ze sportem. zacząć od szczytnej idei a jak sie już zakorzeni to zrobić z tego szambo tak wygląda procedura. ronaldo to jedno z wiekszych gooofien pływajacy w tym szambie

Gość BAHIAN KOGOŁCZYK
Mam pytanie ile zarabia Ronaldo?

Gość gość
zalezy na czym

Gość Bahian kogołczyk
Na kopaniu piłki

Gość gość
drużyna piłkarska na boisku gra w 11 zawodników. pewnie to przypadek (których jest całe mnóstwo) ale brakuje dwunastego apostoła. pytanie kto nim jest? xxx trener :P