Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nigdy przenigdy nie uwierzę że niepracujące kobiety mają tak super

Polecane posty

Gość gość
11:35 tak sobie to tłumacz, pocieszaj się :D wiesz...mój nawet jak mnie kopnie, to mam gdzie wracać, mam zawód, wykształcenie, nie boję się. A jak któraś taka głupia że sie nie wykształciła i nie zadbała o nic, tylko na facecie polega...to jej strata. Mi mąż dużo daje, ale jakby go zabrakło, dam rade

Gość gość
co ci da ten zawod i wyksztalcenie jak doswiadczenie i luka w cv jak stad do meksyku

Gość gość
12:25 ślepaku, piszę ci przecież że pracuję na pół etatu i żadnej luki nie mam.

Gość gość
12:25 :D poprawiasz se humor, widać to :D trzeba przecez sie jakos pocieszyc, mowic sobie, ze inni mają gorzej :D a wiesz? pieniądze szcześcia nie dają, ale ja wolę płakać w Porsche niż maluchu :D

Gość gość
Taka choroba was wezmie, ze eksu nie bedzzidcie mogły z mezami uprawiac, to skonczy sie utrzymanie... bo malzenstwo trzyma sie tylko wtedy, gdy zona d**y daje mezowi, czy tego chce czy nie. Jak nie hce albo nie moze, to konczy sie utrzymanie... Taka to instytucja, jak prostytucja, nie spija ie z dziobkow itd. Dajesz d**yto facet przy tobie siedzi, nie dajesz z*********j sama... ja z dwojga zlego wole d**y dawac szefom i miec spokoj w domu niz byc zona na utrzymaniu meza...

Gość gość
ślepaku, piszę ci przecież że pracuję na pół etatu i żadnej luki nie mam. xx skoro pracujesz to temat nie o tobie to co sie udzielasz

Gość gość
Taka choroba was wezmie, ze eksu nie bedzzidcie mogły z mezami uprawiac, to skonczy sie utrzymanie... bo malzenstwo trzyma sie tylko wtedy, gdy zona d**y daje mezowi, czy tego chce czy nie. Jak nie hce albo nie moze, to konczy sie utrzymanie... Taka to instytucja, jak prostytucja, nie spija ie z dziobkow itd. Dajesz d**yto facet przy tobie siedzi, nie dajesz z*********j sama... ja z dwojga zlego wole d**y dawac szefom i miec spokoj w domu niz byc zona na utrzymaniu meza... x dziwne masz widzenie świata ty pracujesz więc dajesz d**y mężowi inaczej????

Gość gość
pracujace daja kiedy chca niepracujace daja kiedy musza sama znam taki przypadek , facet bogaty zona bez problemu miala dostep do konta meza wlasna karte do bankomatu , nie musiala sie tlumaczyc na co wydaje , czy na futerko czy na kozaczki ale za ta "wolnosc" i luksusy musiala znosic zdrady i wybryki meza , on jej fizycznie nigdy krzywdy nie zrobil i nigdy raczej nawet jej nie obrazal czy ublizal nie klocili sie ale on mial swoje podwojne- potrojne zycie a ona za luksus musiala trzymac dziubel w kubel

Gość gość
pracujace daja kiedy chca niepracujace daja kiedy musza x ha ha ha ciekawe, ciekawe masz jeszcze jakieś spostrzeżenia :) oj kobieto ale ty jesteś głupia i nieszczęśliwa.

Gość gość
13:21 ja prdl... przecież nie każdy przypadek taki jest...luuudzie. bawi mnie wasz ciasny umysł

Gość gość
ja nie napisalam ze kazdy przypadek jest taki tylko ze znam taki jeden przypadek , masz tak ciasny umysl ze nie rozumiesz tego co czytasz?

Gość gość
prawda jest taka ze zwiazki gdzie dwoje ludzi spelnia sie zawodowo sa trwalsze i sa bardziej na poziomie partnerstwa , sa ciekawsze , sami malzonkowie sa dla siebie ciekawsi ja utrzymywalam przez dwa lata meza i powiem wam ze prawie by sie z tego powodu wszystko posypalo , niby on sie staral zapierdzielal w domu jak motorek sprzatal gotowal dbal o dzieci wozil do szkoly na zajecia chodzil na wywiadowki , kosil trawe ALE cos bylo nie tak , nie byl ciekawy nie bylo z nim oczym porozmawiac , bo o czym o zupie ktora ugotowal ? sama z czasem lapalam sie na tym ze zaczynalam traktowac go jak parobka , wiem ze to brzmi nie fajnie ale tak bylo , potrafilam mu zrobic awanture ze nie poodkurzal a to jego z****** obowiazek jak w domu siedzi na szczescie znalazl prace , na szczescie prace ktora lubi , calkiem fajnie platna i nowy czlowiek sie stal a nasze malzenstwo dostalo nowego wiatru w zagle nie wytrzymalaby w zwiazku gdzie jedna osoba jest takim nikim w domu

Gość gość
13:47 nie dla wszystkich bycie matką dla dziecka ktore nie ma jeszcze 3 lat, jest byciem nikim. poza tym co to za roznica czy bedize z tobą rozmawiał o tym jaką zupe ugotowałaś czy co było w pracy? zakładając że macie pracę w całkiem innej branży. tak samo nudne.

Gość gość
ja nie mam na uwadze pan ktore sa na wychowawczym , pisze o takich caloetatowych , zyjacych na utrzymaniu meza cale zycie

Gość gość
13:55 aha. no to racja, ja bym sie zabiła jakbym po odchowaniu dzieci nie poszła zarabiac na siebie. tez tego nie rzoumiem.

Gość gość
Dla mnie gadki o pracy są równie nudne jak o zupie. Najważniejsze to mieć wspólne tematy ma gruncie pasji i zainteresowań.

Gość gość
14:00 też tak uważam. Gadka o pracy to mega nuda. Jak mężowi odpowiadałam co u mnie w pracy to tak samo go to nudziło jak mnie, gdy opowiada mi jak wygląda programowanie w dziale IT. Nuda. nie zes**rajcie sie z tymi rozmowami o pracy.

Gość gość
jak się ma fajnego meza który kocha i szanuje zone to jest ok bez względu czy zona pracuje czy nie .Jak maz jest alkoholik albo jakiś tyran ,psychol to nie pomoze nawet praca -może trochę bo jest się bardziej niezależnym ,ale znam takich którzy zone rozliczają nawet z jej pensji

Gość Dfgośćsfg
Wiekszosc kobiet zwlaszcza mlodszych zwraca przesadna role na dobytek faceta i od razu mysla ze to facet sie tego dorobil. Mnie maz nie utrzymuje. Wszystko co jest w domu i drogi sprzet kupilam sama. Remont zrobilam sama i drogie ciuchy tez kupuje bez meza. Aktualnie nie pracuje ale maz tez mnie nie utrzymuje. Kiedys podrywal mnie jakis koles i wymyslil ze utrzymuje mnie maz :D bo niby sama bym sobie drogiego ubrania kupic nie umiala :D Powiedzialam ze tak dla swietego spokoju zeby sie odczepil to wymyslil ze jestem sprzedajna. Ja pierdz. I akurat lubie spac z mezem bo niby z kim innym mam spac. Kobiety tez maja potrzeby. Maz mi sie podoba wiec po co mi inny i czemu mialabym z nim nie sypiac.

Gość gość
sa rozne rodziny , rozne uklady , rozny status majatkowy , nie ma co generalizowac