IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Zna sie na tym, więc pomyślałam, że może mi doradzi. imgur.com/HTz5BzL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 W treści tematu dałam fotkę konwersacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Mecze sie juz o kilku dni z tym aparatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Ale czemu służy ten temat? Mamy ci współczuć? Doradzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 No robieniu fotek. Może doradzicie coś. Jak ktoś mieszka we Wrocławiu, to może wie, gdzie wymienić matryce w aparacie? Jest to NIKON. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Nadal nie rozumiem, czemu ma służyć ten temat? Nie piszesz marki i modelu aparatu OD RAZU. Zaczynasz rozmowę z zupełnie innej strony, jakbyś opowiadała historyjkę z minionego dnia. Wreszcie podajesz TYLKO MARKĘ, bez modelu, typu. Na końcu zadajesz banalne pytanie, na które każdy sam sobie może odpowiedzieć, przy pomocy WYSZUKIWARKI. Nadal nie rozumiem czemu ma służyć ten temat. Albo już rozumiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
man on the moon 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 Zadzwoń do mnie Dagmar, pomogę Ci z tym. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Man on the moon - Mam drogo do Orange, bo jestem teraz w T-mobile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
man on the moon 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Ja się boję, że to jakiś telemarketing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
man on the moon 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 Nie bój się Dagmar.:D Obiecuje, że nie będę próbował ci niczego sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Nie wiem. Zastanowię się do godz. 17:00. W razie czego napisz do mnie na priv na Facebooku. Chyba znasz adres url? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
man on the moon 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 Znam adres facebookowy, ale nie chce mi się lipnego konta zakładać by do ciebie napisać. Z prawdziwego się boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach