Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłem szansę

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj w autobusie widziałem dziewczynę od razu moją uwagę przykuły jej piękne oczy , ona siedziała przede mną , cały czas odwracała głowę do szyby , i co chwila zerkała na mnie z ukrycia gdy ja się popatrzyłem była zmieszana . Zawsze miałem problem realnie zagadać do dziewczyny ale pierwszy raz widziałem tak piękną dziewczyne...Chciałem do niej zgadać jak wysiadła ale potem wsiadła do innego tramwaju i ją straciłem z oczu. Żałuję... co zrobić jak mi sie przytrafi podobna sytuacja?

Gość gość
gdy się do niej uśmiechałem kręciła głową na boki byleby ukryć zmieszanie

Gość wolololololo
luzik, miałem identycznie zapomniałem po 2 dniach

Gość gość
nie trzeba sie tym w ogole przejmowac 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
jakbym podszedł do niej pewnie bym miał szansę tym bardziej ze ona potem jechała moim tramwajem i do niego nie wsiadłem tylko poczekałem na drugi bo zwyczajnie się zestresowałem w głowie miałem pytanie "podejść czy nie ?" a w końcu pojechała i się skończyły wahania .... :(

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć, czy się jej podobałeś ? Jak byś się podobał, to by się uśmiechała a nie.

Gość gość
cały czas odwracała głowę do szyby i próbowała na mnie popatrzeć . chyba ja lepiej wiem czy mi się podobała czy nie. ta dziewczyna była piękna.

Gość gość
no ja nie wiem czy jej się podobałem ale skoro robiła się czerwona i ciągle była zmieszana jak na nią patrzyłem i jak się uśmiechałem. Jak weszła do autobusu i spojrzałem na jej oczy momentalnie się uśmiechnąłem a ona szybko siadła i się zarumieniła.

Gość gość
To nie oznacza, że się jej podobałeś. Zmieszana mogła być, bo ogólnie mogła być nieśmiała z natury. Ja też robię się czerwony nawet jak ktoś się na mnie patrzy.

Gość gość
ale ona też się do mnie uśmiechnęła ale tak szybko jak wsiadała :)

Gość gość
Pewnie z kultury. Było jej pewnie nieswojo, jak się tak gapiłeś na nią. Wmówiłeś sobie chłopie, że podobałeś się jakiejś lasce, aby się dowartościować i poczuć się jak ciacho. Do mnie nieraz kobiety też się uśmiechają, jedna w autobusie obok mnie siedziała i patrzyła w moją stronę, uśmiechała się. W mojej opinii to ona prędzej się ze mnie śmiała. Byłem wtedy z matką akurat.

Gość gość
byłem sam. a jak byłeś z matką to co się dziwisz . nie sądzę że było to z uprzejmości, cały czas się obracała żeby na mnie popatrzeć i ja nie patrzyłem na nią co chwila , tylko jak się odwracała to popatrzyłem ona szybko się w przeciwną stronę odwracała a ja się do siebie uśmiechałem ona to widziała . Przecież widziałem . Po prostu do niej nie podszedłem i tyle.

Gość gość
Co, że byłem z matka ? To miała się ze mnie śmiać, bo byłem z matka ? :D Siadła obok mnie i odwracała twarz w moim kierunku, widziałem, że się uśmiecha, ale to nie oznacza, że się jej podobałem. Nie umiem odczytywać takich znaków. U ciebie również to nie świadczyło, że się jej podobałeś, dziewczyna mogła być po prostu speszona i czuć się nieswojo.

Gość gość
a ja umiem odczytywać speszona ? niby czym ? nie gapiłem się w nią cały czas mówię przecież ! to ona raczej się patrzyła ! ! mówię ! jak ona się odwracała (tak właśnie ! odwracała!) to ja sie wtedy patrzyłem ale chwile! i ona była speszona, może chwile mój wzrok się zatrzymywał na niej ale to nie trwało dłużej niż sekudne , bo jak mówiłem mam problemy z podejściem do dziewczyn normalnie

Gość gość
Kobiety, dziewczyny różnie okazują, że im ktoś się podoba. Jedne mogą być śmielsze i się uśmiechać, drugie mogą czuć speszenie i odwracać wzrok. Nie ma reguły. Ja też nie umiem podejść do dziewczyny. Zrobiłbym z siebie idiotę raczej, więc szkoda podchodzić.

Gość gość
gość dziś no właśnie a jak dziewczynie się jakiś chłopak nie podoba to zwyczajnie ma wywalone czy się uśmiechnie czy nie i żadna "uprzejmość" nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
ale kłamiesz :D głupii chu/ju ...pewnie jej już cyce i d**e pożądnie zlukałeś ...tez mam ładne oczy a przegrałam z zezowata dupiastą farbowana na blond z odrostami i tez z taka farbowana na czarno ... ciebie (jak i innych facetów) kobiecy ryj nie obchodzi ważne aby miała albo duupe dużą (najlepiej w obcisłych spodniach, spodenkach, mini albo najlepjej nago) albo duże cycce ... więc nie kłam że jej oczy ci się spodobały.

Gość gość
ja patrzę na oczy jak są ładne , przez całą tą chwile nie patrzyłem na nic innego, zresztą jak mogłem co noktowizor miałem sobie założyć ? siedziała przede mną więc widziałem tylko jej włosy, beZ komentarza