Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam małe cycki i faceci nie chcą ze mną byc. Dlatego

Polecane posty

Gość gość
prawictwo jesteś obrzydliwym, wstrętnym zboczeńcem !

Gość gość
To ze facet lubi gołe baby to jest normalne a nie zboczone. Zboczone by bylo gdyby podniecal sie golymi sziecmi lub zwlokami.Tak dziala normalny facet;dlatego istnieją te wszystkie pisemka i strony www

Gość gość
tylko ten zbok nie umie pisać bez wklejania gołych bab,i tylko o tym u mnie pisać w innych tematach sie nie udziela, ale jak bedzie temat typu: jaka mam figure, czy mam grube uda/brzuch, czy coś z biustem to zawsze napisze i od razu niszczy temat, bo ten zbok musi powklejac milion zdjec które g****o mają do tematu, jedna dziewczyna założyła temat o brzuchu to ten zboczeniec już wklejał miliony zdjęć cip, dup i cyców gdyby nie był zboczony to by ciągle nie wklejał gołych bab

Gość gość
Ja tam lubie zawsze sobie popatrzec ,a w linki prawictwa nikt wam nie kaze wchodzic.

Gość gość
to chociaż niech tematu nie zaśmieca, niech założy własny temat a nie że ja musze szukać następnego wpisu na kolejnych stronach bo on musiał wstawił 30 zdjęć gołych bab które z tematem nawet ne są związane wypierdzielaj, stwórz własny temat, wal se gruche na nim z kolegami

Gość gość
Ja lubie patrzec na mlode zgrabne kobiece ciala bo jestem konserem piekna i sztuki ,a nie jakims zbokiem co wali gruche pod zdjecia wiec prosze mie tu nie obrażać.

Gość gość
A tylko mlode maja piekne i zgrabne ciala?. A to ciekawe..

Gość gość
Do 30 jeszcze ok później się zaczynają psuć.

Gość gość
idz wal gruche z prawictwem na innym temacie, założył już setki tematów gdzie wklejał gołe d**y, ale nikomu się jakoś specjalnie nie chciało nha nie wejść wiec zróbcie sobie przyjemność, wejdz na jego tematy zmarszcz freda i tu nie pisz jak tylko gołe baby ci w głowie

Gość gość
Mlode czyli mniej wiecej przedzial 15-35 w porywach do 39:)