Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisiaki cały świat się z was śmieje wy bandyci i złodzieje

Polecane posty

Gość gość

:classic_cool: Arabowie zacierają ręce bo gwałcone przez nich polki urodzą dzieci z gwałtu :( czykujecie im wylęgarnie bękartów.. będą przyjeżdzać i gwałcić ale pewnie ich zaprosicie.... Polska - wylęgarnia Arabskich bękartów..

Gość gość
zobaczymy jaka masakra bedzie na światowych dniach młodzieży, PIS mowi ze Polska jest bezpieczna, a jak poleje sie katolicka krew dzieci i mlodziezy to raz dwa bedzie dymisja rządu (wg przepowiedni ten rząd upadnie przed koncem roku)

Gość gość
5 przykazanie mówi nie zabijaj... i to ma być powód by zakazać aborcji... ludzie i tak się zabijają :( jakoś by zapobiec temu nic się nie robi.. :P hipokryzja księży.. więcej ofiar dla pedofilii swoich ziomków w sutannach :(

Gość gość
a mnie przykazania kościelne nie dotycza, ja w żadnego wymyślonego boga nie wierzę, mozecie mi naskoczyć :S

Gość gość
:(.. Jezeli w Poslce iSIS zrobi zamach na Papieża i im się uda do będzie kompromitacja na skale światowa.. mało tego Jaeosław i jego klika przyćmi tym katastrofę smoleńską .. w podręcznikach do historii będą wpisy o polsce.. nie o PISIE.. tylko o polsce ze Polacy nie potrafia nawet zadbac o bezpieczenstwo.. bo kolesiami obsadzaja posady obroncami krzyza i aptekarzami

Gość gość
arabowie pamietaja ze na Polki mozna nawet srać :classic_cool:

Gość gość
najpierw zapłaćcie alimenty dzieciom , które napłodziliście :classic_cool: